Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Bukser & Tights herre

Sorter etter
Vis per side

5" DISTANCE SHORT

Nike Flex 5" løpeshorts for herre har Nike Flex-materiale som gir etter og lar deg bevege deg naturlig og integrert underbukse som gir en komfortabel passform og uhemmet støtte som følger bevegelsene dine. Flere lommer. Dri-FIT-materialet holder deg tørr og komfortabel. Elastisk linning med innvendig snor. Refleksdetaljer sørger for at du er synlig. Luftig foldekant for bedre bevegelsesfrihet.
kr 400,00

Core Training Pant

kr 399,00

falketind warm1 stretch Pants (M)

falketind warm1 stretch Pants for herre er Norrønas varmeste fleecetights, og er utviklet for alle sesonger. Disse stretchbuksene gir deg ypperlig isolering under ytterlaget på kalde dager eller som varme og fleksible tights alene. Det hurtigtørkende Polartec® Power Stretch Pro-materialet gir god tøyelighet og slitestyrke. Andre nøkkelfunksjoner inkluderer en liten lomme med glidelås, glatt linning og ben som hindrer at stoffet hoper seg opp. Innerbenslengde i størrelse L = 76 cm. Lengden endres med 2 cm per størrelse opp og ned. Vekt 260 gr.
kr 1 099,00

falketind warm1 stretch Pants (W)

falketind warm1 stretch Pants for dame er Norrønas varmeste fleecetights, og er utviklet for alle sesonger. Disse stretchbuksene gir deg ypperlig isolering under ytterlaget på kalde dager eller som varme og fleksible tights alene. Det hurtigtørkende Polartec® Power Stretch Pro-materialet gir god tøyelighet og slitestyrke. Andre nøkkelfunksjoner inkluderer en liten lomme med glidelås, glatt linning og ben som hindrer at stoffet hoper seg opp. Vekt 240 gr.
kr 1 099,00

falketind warm1 stretch Sweater (W)

falketind warm1 stretch Sweater for dame er en lett fleecegenser og Norrønas tynneste mellomlag i falketind-kolleksjonen. Den har de samme egenskapene som falketind warm1 Zip Hoodie, men det nye genserdesignet halv glidelås gjør den til et godt valg for dem som ønsker et litt tykkere baselayer. Den myke genseren nupper ikke, og er laget av et resirkulert, slitesterkt Polartec®-stoff med tøyelig Polartec® Power Stretch-materiale i strategiske områder for bedre komfort, en tettsittende passform og utmerket pusteevne. Halsen med glidelås gir deg god beskyttelse, og kengurulommene og den lille brystlommen gir deg praktiske oppbevaringsmuligheter. Vekt 240 gr.
kr 1 199,00

HMLCHALLENGER FOOTBALL PANTS

Tidsriktig treningsbukse med small passform i 100% polyester. En bukse som passer like fint til trening og skole, som fritid.
kr 400,00

hmlSPIRIT FOOTBALL PANTS

Perfekt polyesterbukse til trening og fritid.
kr 450,00

HYPERCOOL 6" SHORT

Nike Pro Hypercool 6"-treningsshorts for herre har paneler i netting og Dri-FIT-stretchmateriale for suveren luftstrøm og varig komfort under intens trening eller konkurranse. Dri-FIT-stoffet driver svetten vekk raskere. Holdbare Hypercool-maskenettingsoner for maksimal nedkjøling. Kompresjonspassform som sitter som støpt. Bred linning med stretch gir en tettsittende og støttende passform. Ergonomiske sømmer gir stor bevegelsesfrihet. Flate sømmer føles behagelige mot huden.
kr 350,00

MAN NIKE DISTANCE SHORT BF 5IN

Nike Flex 5" løpeshorts for herre har Nike Flex-materiale og integrert underbukse som gir en komfortabel passform og støtte som følger bevegelsene dine. Flere lommer. Dri-FIT-materialet holder deg tørr og komfortabel. Elastisk linning med innvendig snor. Refleksdetaljer sørger for at du er synlig. Luftig foldekant for bedre bevegelsesfrihet. Dri-FIT 100 % resirkulert polyester.
kr 400,00

MAN NIKE DISTANCE SHORT BF 7IN

Nike Distance foret løpeshorts for herre (18 cm) kombinerer fleksibelt materiale og perforeringer for bevegelsesfrihet og forbedret luftstrøm på løpeturen. Dri-FIT-teknologi gir tørr komfort. Perforerte seksjoner gir optimal pusteevne der du trenger det mest. Lomme med fuktighetsbarriere gir tørr oppbevaring. Innerlomme og sidelommer.
kr 400,00

MAN NIKE DRY PANT TAPERED HYPERDRY LIGHT

Dri-FIT Tapered er en treningsbukse fra Nike til herre. Den er laget i et mykt og komfortabelt Nike Dry-stoff som frakter fukt vekk fra kroppen og holder deg tørr under trening. Det er et tynt fleecelag på innsiden av buksen som puster og transporterer bort svette. Buksen er også fin som et fritidsplagg. Plagget består av 49 % rayon, 45 % polyester og 6 % spandex.
kr 599,00

MAN NIKE DRY PHENOM PANT

Nike Phenom løpebukse for herre er komfortabel før, under og etter løpeturen. Et moderne design med løs passform øverst som smalner ned under knærne, gjør at du kan ha på buksen over shorts og at du skal føle deg mer tildekket enn du gjør med tights. Buksene sitter tettere under knærne for å hindre at de blafrer når du løper. Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel ved å transportere bort svetten fra huden og ut til materialets overflate, der den raskt fordamper. Glidelåser på anklene gjør at du kan skifte raskt på treningsstudio eller på banen, selv om du vil beholde skoene på. Side- og baklomme med glidelås passer på telefon, kort og nøkler. Jevn, elastisk linning med snøring gir en tettsittende følelse.
kr 700,00

MAN NIKE PHENOM PANT 2

Nike løpetights med stretch til herre som har flere praktiske lommer med glidelås. Glidelås i benavslutningen. Refleksdetaljer. 87% polyester og 13% elastan.
kr 749,00

MAN NIKE SHIELD PHENOM PANT

Nike Shield Phenom Pant til herre har en mer tettsittende passform ned mot anklene enn mange andre løpebukser. Med Dri-FIT vil du holde deg tørr og komfortabel under hele løpeturen. Shield Phenom Pant løpebukse kan være et alternativ for deg som ønsker å løpe i noe som ikke er fullt så tettsittende som en løpetights. Buksen har Dri-FIT materiale, baklomme med zip og ventilasjon. 90% polyester / 10% spandex.
kr 799,00

MAN NIKE SPORTSWEAR OPTIC JOGGER

Myk og deilig slimfit-joggebukse til herre fra Nike i bomullskvalitet. Elastisk linning, baklommer og sidelommer. Normal på størrelsen. 62% bomull, 38% polyester.
kr 579,00

MAN NIKE SPORTSWEAR PANT CF FLEECE CLUB

Behagelig bukse som gir deg god og romslig komfort uten å se for baggy ut. Dens myke fleece på innsiden gir en deilig varme. Elastisk midjebånd med snøring. Standard passform med rette ben. 80% Bomull og 20% Polyester.
kr 429,00

MAN NIKE TECH TIGHTS

Løpetights til herre med reflekterende grafikk gir full synlighet etter mørkets frambrudd. Nike Power-materialet gir enestående stretch og støtte. Den minimale linningen sørger for komfort når du bruker shorts over tightsen. Kilesømmene følger kroppens konturer og gir naturlig komfort. Dri-FIT-teknologien gir tørr komfort. Glidelåslomme med fuktighetsbarriere bak høyre hofte beskytter tingene dine mot svette. Dri-FIT 85 % polyester / 15 % spandex.
kr 600,00

UX-1 Trn Pant

kr 499,00

Epic pant Mens

Lett allround bukse med microfiber og teknisk meshfôr. Denne buksa er spesielt utviklet for rekreasjon og tur hele året, men fungerer også bra for de lette treningsturene. Strikk i livet med snøring. Glidelås bak fra under knærne og ned. Vind- og vannbestandig. 100% Polyester.
kr 799,00

ProFit Revolution pant Mens

Det beste fra to verdener! Swix lanserer med stolthet en nyvinning innen langrennsbekledning. Ved å kombinere microfiber og WINDSTOPPER® oppnår man en optimal kombinasjon mellom vindavvisende og vannavvisende egenskaper og pusteevne. Denne buksa er utviklet for alle fra Petter Northug til deg som skal ut å gå en rolig tur for å nyte naturen. Enten du blir en gullmedalje eller naturopplevelse rikere vil du stortrives med denne buksa! Refleksdetaljer Formsydde knær for økt bevegelighet.
kr 1 699,00

ProFit Revolution pant Mens

Det beste fra to verdener! Swix lanserer med stolthet en nyvinning innen langrennsbekledning. Ved å kombinere microfiber og WINDSTOPPER® oppnår man en optimal kombinasjon mellom vindavvisende og vannavvisende egenskaper og pusteevne. Denne buksa er utviklet for alle fra Petter Northug til deg som skal ut å gå en rolig tur for å nyte naturen. Enten du blir en gullmedalje eller naturopplevelse rikere vil du stortrives med denne buksa! Refleksdetaljer. Formsydde knær for økt bevegelighet.
kr 1 699,00

Star XC pants Mens

Lett mikrofiber oppvarmings- og treningsbukse med strategisk plasserte stretchpartier på rumpe og bakside lår for bedre bevegelighet og optimale pustende egenskaper. Fasongsydde knær. Refleksmesh og -bånd for økt synlighet i mørket. Lekre print- og sømdetaljer. Strikk i livet med knytting. Glidelås i siden fra knærne og ned. Strikk med silikonbånd på nedre kant av bena. Praktisk stikklomme på utsiden samt nøkkellomme på innsiden i linningen. Vind- og vannbestandig.
kr 799,00 kr 999,00

PLAYERS FOOTBALL PANT

På kalde dager er denne buksen et må-ha-produkt. De har en elastisk linning for komfort, mens det smale snittet på leggene gjør det enkelt å løpe og score mål. Denne stilen tilbyr et enkelt utseende med trykte vinkler og en diskret logo. Komfortabel og lett følelse. Perfekt til fotball eller treningsøkter. 100% polyester. Rib nederst på leggen.
kr 400,00

CORE FOOTBALL PANT

Hummel® CORE FOTBALL PANTS er perfekt på kalde dager. Buksene har elastisk midje for optimal passform, mens med tettsittende bukseben gjør den det enklere å løpe og score mål. Den har et enkelt, men likevel moderne design med trykte vinkler og en diskret logo. 220 g/m2 100% polyester strikk. 100% polyesterrib på baksiden av leggen.
kr 400,00

hmlMAESTRO PANTS

Bukse med retrofølelse i 49% bomull, 47% polyester og 4% elastane. Normal passform, med snøre i livet for personlig tilpasning. Lettvekts materiale og Interlocking wind-resistant materiale.
kr 499,00

Pants AEOLUS

kr 1 499,00