Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SKITILBEHØR ØVRIG

Sorter etter
Vis per side

Airshock Protector

kr 1 299,00

AIRTRIM KULDEMASKE

Airtrim kuldemaske er utviklet for bruk på kalde dager og er svært populær på det svenske landslaget. Beskytter luftrøret ditt mot kald og tørr luft når du trener. Benytt Airtrim kuldemaske når det er kaldt ute. Luften du puster inn gjennom filteret varmes og fuktes av utpusten og luftrøret beskyttes dermed mot tørr og kald luft. Airtrim gør at du uten anstrengning kan mosjonere, trene og være utendørs i lengre perioder vintertid. La alltid masken lufttørke i romtempratur inne etter bruk. Ta ikke på filteret før det er helt tørt! Kun hvis du skal bytte ut og kaste filteret. På lengre turer til trening eller fjell, ta gjerne med et ekstra tørt filter, slik at du kan bytte. Astma vennlig.
kr 550,00

Bootcover

Bootcover er et vindtett sko-overtrekk i 3-lags stoff med forsterkninger mot harde sporkanter i kunstskinn fra Clarino®. Undersiden er gummibelagt glassfibervev for slitestyrke og bedre feste. Bootcover passer både til Salomons (SNS) og Rottefellas (NNN) bindingsystemer.
kr 699,00

Bootcover Thermo

BootCover er et vindtett sko-overtrekk i 3-lags stoff med forsterkninger mot harde sporkanter i kunstskinn fra Clarino®. Undersiden er gummibelagt glassfibervev for slitestyrke og bedre feste. Bootcover passer både til Salomons (SNS/PROLINK) og Rottefellas (NNN) bindingsystemer.
kr 799,00

F12 Tour EPF L 110mm Black/grey/yellow 1

Topptur freeridebinding med bombesikker konstruksjon. Like brei og tøff som Duke, men i en mye lettere innpakning. Perfekt for deg som går mye med breie ski, og som ønsker best mulige kjøreegenskaper, fleksibilitet og sikkerhet. 0,7 og 13 graders hælløft, passer alpin- og randosåler. DIN 4-12 L=305-365mm sålelengde. EPF – Extended Power Frame. EPF bindingene er de breieste, korteste og sikreste freeridebindingene med gåfunksjon på markedet.
kr 3 999,00

Håndvarmer 10+ timer Blå NS

Når kulden setter inn, er det bare en ting som hjelper: Varme! Og varme finnes nå i praktiske porsjonspakker som håndvarmere. Ta ut posen og legg den i jakkelommen eller hansken. Varmeputene aktiveres hvis de blir utsatt for luft. Varmen oppstår helt naturlig - uten miljøskadelige substanser. Behagelig, lett - og følger alltid med. Etter ca 30 minutter kommer den opp i 40 grader. Varighet opptil 12 timer!
kr 29,00

Performance såle

Therm-ic Sole Performance er en meget god anatomisk 3D formet såle for god støtte og optimal passform. Den har integrert varmeelement som passer Therm-ic batteripakker. Høy kvalitet på materialene som sikrer perfekt temperatur for føttene. Finnes i 6 forskjellige størrelser som klippes til for perfekt passform.
kr 399,00

Performance såle

Therm-ic Sole Performance er en meget god anatomisk 3D formet såle for god støtte og optimal passform. Den har integrert varmeelement som passer alle Therm-ic batteripakker. Høy kvalitet på materialene som sikrer perfekt temperatur for føttene. Finnes i 6 forskjellige størrelser som klippes til for perfekt passform.
kr 399,00

Ryggplate Rowdy Jr

kr 899,00

SmartPack IC 950 Black/red/silver OS

Therm-ic SmartPack IC 950 er lette, små og prisgunstige lituimbatteripakker til dine varmesåler. IC 950 er Therm-ics lommebokvennlige litiumalternativ. Fungerer sammen med Therm-ics "ThermicSole Perform" varmesåler. Varmesåler er et must for ivrige vintersportere. Perfekt til alpint, telemark, snøbrett, langrenn, isfiske, aking osv osv. Utg.mod. Passer eldre typer varmesåler fra Therm-ic. Ikke kompatibel med "Heated 3D insoles"/C-Pack serien.
kr 1 849,00

Thermopose - 6 sømmer m/lomme Orange OS

Thermopose fra Eyepoc forlenger batteritiden til din mobiltelefon, samtidig som den isolerer godt. Ytterstoffet er av nylon og er fylt med andedun. Thermoposen har en innerlomme for kort, og på utsiden er det en karabinkrok så du kan feste den til sekken eller beltet. Passer alle mobiltelefoner. Mål: 100x189mm. RDS-sertifisert dun.
kr 229,00

XT613 Harness for kids NC 1

Trekksele for å dra/kontrollere barn på skitur eller alpint. Gjør det lettere å gå/stå på ski. Trekkselen egner seg for barn i alderen 2-5 år. Den gir en voksen person kontroll over barnet i alpinbakken og muliggjør en hyggelig tur sammen på langrenn uten at barnet blir utslitt. Swix Trekksele består av en belteveske med barnesele og et 5,5 meter langt bånd med en praktisk krok i hver ende. Båndet har en kombinert håndtak/elastisk del midt på. Håndtakene er praktiske i alpinbakken. Den elastiske delen forhindrer kraftige rykk når barnet trekkes etter den voksne.
kr 399,00

Basket Triac 97, Large, Carbon NC 1

Swix Triac 97 trinsen i TBS systemet har et vidt bruksområde fra normale til veldig løse forhold. Swix Triac® Basket System – TBS er et patentert utskiftbart trinsesystem, som gjør det mulig å bytte trinse i løpet av noen få sekunder. Systemet krever ikke bruk av lim og gjør det veldig enkelt for utøveren å tilpasse seg ulike snøforhold. Bare løsne mutteren, bytt trinse og stram mutteren igjen.
kr 149,00

Basket 97L, black, std tip

Racingtrinse Large. 10 mm diameter hardmetall pigg.
kr 139,00

Basket touring 99

Turtrinse til skistaver. Passer Swix turstaver bla. Elite og Nordic Alu.
kr 69,00

Cup for WC026-2

Løs drikkekopp for termobelte WC026-2.
kr 49,00

Skistøvelovertrekk Touring Jr

Skistøvelovertrekk Touring Junior er fôret og med borrelåslukking i front, og gir flere ekstra lag med varme isolerende materialer for kalde og våte dager. Sitter meget bra på alle touring NNN støvler og racing støvler. Holder fuktigheten ute. Lett å ta av og på. Kan sitte på støvelen!
kr 399,00

Magnum JR1. 70-120

kr 2 299,00

Sport 1 Skitrekk 2 par

Skitrekk til 2 par ski
kr 299,00

ThermaCELL Varmesåler

Elektriske varmesåler
kr 1 799,00