Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

LANGRENNSBEKLEDNING herre

Sorter etter
Vis per side

Anorak Kollen

Anorak Kollen fra Dæhlie er en teknisk anorakk for deg som elsker å bevege deg ute i naturen, med eller uten ski på beina. Lett softshelljakke med god stretch og hele 10 000 mm vannsøyle gjør at du holder deg tørr når det regner eller snør. Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn og sludd preller av. Glidelås i halsen og i siden for enkel av og påkledning. Høy hals og hette beskytter godt mot krevende vær. Strategiske paneler i ullstretch øverst på ryggen, i halsen og på håndleddet gir optimal temperaturregulering under aktivitet. God ventilasjon i ryggen. Frontlomme med glidelås og klaff. Anorakken kan strammes nederst for individuell passform. Herremodell.
kr 1 999,00

Dæhlie Half Zip Comfy

Half Zip Comfy er den perfekte ullgenseren før og etter trening på kalde dager. Kommer i en nydelig ullblanding med høy krage og glidelås i halsen for ekstra komfort. Fòret front gir god isolasjon på kalde dager. En allroundgenser som passer perfekt til trening og fritid.
kr 1 199,00

Dæhlie Jacket Challenge

Jacket Challenge fra Dæhlie er en varmere langrennsjakke for den aktive skiløperen, perfekt for trening på kalde vinterdager. Vind- og vannavvisende softshell med børstet innside for ekstra varme. Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn og sludd preller av. Fronten på jakken har en padding med Thermore Ecodown fiber, en 100% resirkulert fiber som isolerer svært godt, føles fyldig og holder seg klumpfri etter vask. Glidelåsen i front avsluttes med en behagelig hakebeskytter. Halsen er foret med fleece for varme og komfort. Elastiske paneler under armene og øverst på ryggen for optimal bevegelighet og ventilasjon. Elastiske mansjetter med limte sømmer hindrer ubehagelig friksjon. To håndlommer med glidelås og strammesnor nederst for individuell tilpasning.
kr 1 999,00

Dæhlie Jacket Lillehammer

Jacket Lillehammer fra Dæhlie er en klassisk langrennsjakke for rolige skiturer der komfort er viktig. Vind- og vannavvisende softshell med stretchpanel under ermene for god bevegelighet og ventilasjon. Stretchpanelet under armene har en børstet innside slik at den både ventilerer og varmer under aktivitet. Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn og sludd preller av. Brystlomme med glidelås for oppbevaring av eiendeler. Glidelåsen i front avsluttes med en behagelig hakebeskytter. Innvendig strammesnor nederst på jakken for individuell passform.
kr 899,00 kr 1 499,00

Dæhlie Pants Lillehammer

Dæhlie Pants Lillehammer er en perfekt bukse for deg som liker rolige skiturer i alle typer værforhold. Buksen har softshell i front og stretchmateriale bak for økt bevegelighet og komfort. Formsydde ben med strikk nederst for best mulig passform. Bred strikk i livet med innvendig strammesnor gir god individuell passform. Refleksdetaljer for god synlighet. En håndlomme med glidelås.
kr 599,00 kr 999,00

Dæhlie Pants Winner 3.0

Dæhlie Pants Winner 3.0 er en perfekt bukse for deg som elsker langrenn og er på jakt etter den perfekte overtrekksbuksen. Vind- og vannavstøtende microfiber i front og meshfòr på innsiden. Stretchmateriale bak for god bevegelighet og komfort. Bred strikk med silikonkant og strammesnor i livet. Formsydde ben med åpent kne for best mulig passform og bevegelighet. Glidelås opp til knærne, samt silikonkant nederst for bedre grep på skoen. Liten lomme med glidelås i siden.
kr 999,00 kr 1 199,00

Hat Classic ESTATE BLUE OZ

Dæhlie Hat Classic er en klassisk strikket lue i en myk ullblanding, perfekt til både hverdag og trening på kalde dager. Sitter svært godt over ørene, uten å skli opp. Kommer med en liten dusk på toppen. 30% ull, 70% akryl. One size.
kr 349,00

Hat Classic SNOW WHITE OZ

Hat Classic fra Dæhlie er en klassisk strikket lue i en myk ullblanding, perfekt til både hverdag og trening på kalde dager. Sitter svært godt over ørene, uten å skli opp. Kommer med en liten dusk på toppen. 30% ull, 70% akryl. One size.
kr 349,00

Headband Polyknit BLACK OZ

Dæhlie Headband Polyknit er det perfekte pannebånd for alle typer fysisk aktivitet. Flatlock sømmer for god komfort. Bred fasong som er egnet for alle.
kr 199,00

Headband Polyknit SNOW WHITE OZ

Dæhlie Headband Polyknit er det perfekte pannebånd for alle typer fysisk aktivitet. Flatlock sømmer for god komfort. Bred fasong som er egnet for alle.
kr 199,00

Jakke Skill

Jakke Skill fra Dæhlie er en teknisk langrennsjakke med ull, ment for tur og trening i kaldere vær. Laget i et 3-lags softshellmateriale med vind- og vannavvisende front. Innvendig fòr av ullblanding, med 20% ull, for god temperaturregulering på kaldere dager. Elastiske stretchpaneler under armene for god bevegelighet og ventilasjon. Refleksdetaljer for økt synlighet både i front og bak på jakken. Armene er formsydd og avsluttet med elastisk mansjett. To håndlommer i front og en brystlomme med glidelås. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær. Herremodell.
kr 1 999,00

LillSport Legend Black hanske

LEGEND er en konkurranse-/treningshanske med 3–lags vindtett stoff på oversiden. Innsiden er laget av kunstskinn fra Clarino®. Forsterkning mellom tommel og pekefinger, og i håndflaten. Neoprene mansjett. Størrelse 5-12.
kr 699,00

LillSport Legend Thermo Black hanske

LEGEND THERMO fra Lillsport er en foret konkurranse-/treningshanske med 3 lags vindtett stoff på oversiden. Innersiden er laget av kunstskinn fra Clarino®. Forsterkninger mellom tommel, pekefinger og i håndflaten. Skihanskene for de litt kaldere dagene.
kr 899,00

LillSport Lobster Hummer vott

Lobster er en foret trefingret vott med 3-lags vindtett overside. Innsiden er laget av kunstskinn fra Clarino®. Forsterkninger mellom hånden og tommelen. Votten er godt tilpasset i forhold til stavens kontrollreim. For i Microfleece. Størrelse XS-XL.
kr 799,00

LillSport Mitt 1 Black vott

LillSport MITT 1 kombinerer varmen fra en turvott og smidigheten fra en racing-hanske. Formsydd for gjør at votten passer perfekt med stavens rem. Oversiden består av vindtett, robust tekstil og innerhånden i slitesterkt syntetskinn fra Clarino®.
kr 699,00

LillSport Mitt III Marine vott

MITT 3 fra LillSport er en tykkere foret tur- og fritidsvott. Oversiden er vann- og vindavvisende canvas. Innersiden har geiteskinn med microfleece for. En god klassiker. Størrelse XS-XL.
kr 499,00 kr 599,00

LillSport Touring hanske

Lill-sport Touring er en foret og varm hanske for de litt roligere turene der opplevelse er viktigere enn tempo. Vindtett overside i fleece med skinn inne i hånden. Størrelse 5-12.
kr 499,00

Northug Marcialonga wind 1/2 zip men

Marcialonga Halfzip er en genser med vindtett front og strategisk plasserte stretch-paneler for optimal bevegelighet. Genseren passer godt til løp og ski, eller som mellomlag under kaldere forhold. Den kan også brukes alene på mildere dager. Halfzipen er quick-dry med vannavisende front, og kombinert med Northug refleksdetaljer, sidelomme og tommelhull er dette et allsidig plagg man bør ha i vintergarderoben.
kr 999,00

Northug Marcialonga wind 1/2 zip men

Northug Marcialonga Halfzip er en genser med vindtett front og strategisk plasserte stretch-paneler for optimal bevegelighet. Genseren passer godt til løp og ski, eller som mellomlag under kaldere forhold. Den kan også brukes alene på mildere dager. Halfzipen er quick-dry med vannavisende front, og kombinert med Northug refleksdetaljer, sidelomme og tommelhull er dette et allsidig plagg man bør ha i vintergarderoben.
kr 999,00

Northug Ramsau tech pants Men

Vinterens bestselger på grunn av sin fantastiske passform og komfort. Buksen har god lårplass og smales inn nede ved leggene. Med trelags-metervare og 10 000 i vannsøyle og pusteegenskaper, er den perfekt til aktivitet under kaldere forhold. Den høye glidelåsen nederst på benet gjør den lett å få over skoene, og Northug-reflekslogoen på leggen gir et tøft uttrykk og god synlighet i mørket. I tillegg er det snøring i livet, og en praktisk baklomme under linningen.
kr 1 499,00

Northug Sochi tech warm tights men

Sochi Technical Warm Tights fra Northug er en teknisk vintertights som har en behagelig og elastisk passform. Med vindpaneler i front og børstet innside isolerer den godt mot vær og vind, og fungerer utmerket til både ski, tur og løp. Tightsen er vannavisende, puster godt og har Northug-refleksdetaljer for økt synlighet i mørket. Den har også snøring i livet, samt høye glidelåser nederst på beina som gjør det enkelt å ta av tightsen over skoene. I tillegg er det en praktisk mobil-lomme på siden av låret.
kr 1 199,00

Northug Zermatt tech jacket Men

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpejakke for trening og høy aktivitet. Jakken er laget i et 3-lags materiale med en vannsøyle og pusteegenskaper på hele 10 000 mm. Dette gjør den meget vannavvisende samtidig som den virker luftig og tørr. Børstede elastiske paneler på rygg, sidepaneler og mansjett gir optimal bevegelighet der hvor det trengs. Samtidig som det gir ekstra god fukttransport. På innsiden av jakkens nederkant er det et silikon-print for å stabilisere jakken under aktivitet. YKK glidelås i front. To håndlommer og en brystlomme, begge disse også med YKK glidelås. Jakken har stor reflekslogo på armen, refleksdetaljer på bryst, krave bak og stretch panelet bak på rygg. En teknisk jakke med veldig god synlighet, i skandinavisk rent design.
kr 1 999,00

Northug Zermatt tech jacket Men

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpejakke for trening og høy aktivitet. Jakken er laget i et 3-lags materiale med en vannsøyle og pusteegenskaper på hele 10 000 mm. Dette gjør den meget vannavvisende samtidig som den virker luftig og tørr. Børstede elastiske paneler på rygg, sidepaneler og mansjett gir optimal bevegelighet der hvor det trengs. Samtidig som det gir ekstra god fukttransport. På innsiden av jakkens nederkant er det et silikon-print for å stabilisere jakken under aktivitet. YKK glidelås i front. To håndlommer og en brystlomme, begge disse også med YKK glidelås. Jakken har stor reflekslogo på armen, refleksdetaljer på bryst, krave bak og stretch panelet bak på rygg. En teknisk jakke med veldig god synlighet, i skandinavisk rent design. Eksklusiv, nummerert kolleksjon!
kr 1 999,00
banner