Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Tur- & Treningssko

Sorter etter
Vis per side

CONTROL

kr 2 200,00

CONTROL MY STYLE

kr 2 200,00

CRUISER

Velkjent og sporty markasko med snøbeskytter, bred lest og Comfort Guard varmeisolerende materiale. Skiskoen har relativt bred lest og Thermo Fit for god passform, lett å ta på og av. Behagelig å ha på foten, og bidrar dermed til å gjøre skituren til en god opplevelse! Str 36-49.
kr 1 750,00

CRUISER MY STYLE

Velkjent og sporty markasko for damer. Feminint utseende og damelest. Snøbeskytter og Comfort Guard varmeisolerende materiale.
kr 1 750,00

CRUISER MY STYLE

kr 1 700,00

EQUIPE 9 CLASSIC PROLINK

kr 1 999,00

Fischer RC3 COMBI

RC3 Combi er en varm skisko for deg som ønsker kun ett par til begge stilarter, både skøyting og klassisk. Den har en god balanse mellom komfort og ytelse, og passer til mange skimodeller som for eksempel markaski og semiracing.
kr 2 600,00

Fischer RC3 COMBI

RC3 Combi er varme sko med nytt design, relativt bred lest og Thermo Fit for god passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard for varm, tørr og ventilerende sko. Lett å ta på og av. Skoen har Fischer Fresh - et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Fischers Speed Lock system for hurtigsnøring. Combi-modellen har ankelstøtte for god støtte i skøyting og ekstra stabilitet for klassisk. Sålen er en TURNAMIC® Performance klassisk såle med myk flex. Den takler begge stilarter - perfekt for deg som ønsker kun ett skopar til både skøyting og klassisk. Fischer RC3 Combi har en god balanse mellom komfort og ytelse, samtidig som vekten er lav. Dette er en stabil og behagelig sko til turgåing, og passer til både markaski og semiracingski.
kr 2 799,00

Fischer TOURING

Touring fra Fischer er en prisgunstig og populær skisko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Den er komfortabel med sin relativt brede lest og gode passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snø- og kuldebeskytter holder deg varm og tørr på bena under skituren. TURNAMIC® Touring såle med myk flex. Skoene er innsatt med Fischer Fresh, et enzym som motvirker vond lukt.
kr 1 299,00

Fischer TOURING MY STYLE

Touring My Style fra Fischer er en prisgunstig og populær dameskisko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Den er komfortabel med sin relativt brede lest og gode passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snø- og kuldebeskytter holder deg varm og tørr på bena under skituren. Feminint design og damelest. TURNAMIC® Touring såle med myk flex. Skoene er innsatt med Fischer Fresh, et enzym som motvirker vond lukt.
kr 1 299,00

Fischer XC CRUISER

XC Cruiser fra Fischer er en sporty og behagelig sko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Skiskoen har snøbeskytter og relativt bred lest, og Thermo Fit for god passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende sko. Lett å ta på og av. TURNAMIC® såle.
kr 1 799,00

HORIZON PERF. GTX

kr 2 199,00

RC CARBON (PROLINK)

Klassisk skisko med litt bredere lest, Custom fit og quicklace for maksimal presisjon og komfort. Utmerket kraftoverføring med carbon classic såle, justerbar hælrem og spoiler og sensifit for en perfekt passform.
kr 2 599,00

RC5 CLASSIC

kr 2 500,00

RC5 SKATE

kr 3 300,00

RC9 NOCTURNE PROLINK

kr 1 999,00

RC9 VITANE NOCTURNE PROLINK

kr 1 999,00

Rulleskisko A Combisummer, Kom

En god og luftig rulleskisko fra alpina. Skoen er en kombimodell som egner seg godt til skøyting og klassisk. Et godt alternativ for både senior og junior.
kr 2 199,00
banner