Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

TELT & LAVVU

Sorter etter
Vis per side

Jotunheim Bessheim 4 Telt Blå

Komfortabelt familietelt med stort soverom med plass til 4 voksne. Iglokonstruksjonen gjør teltet stabilt og gir god innvendig plass. Ekstra gulv i forteltet og store vinduer med gardiner. Plass i forteltet til møbler. Fargekodede stenger gjør at teltet er enkelt å sette opp. Myggdør og praktiske oppbevaringslommer i innerteltet.
kr 2 999,00

Svartdalen 1-2 Telt Rød 1

Ekstremt lett fjelltelt for 1-2 personer fra Jotunheim. Vekt kun 1,7 kg. Hurtig og enkel oppsetting. Bagasjeplass i teltet. Vanntett materiale 40 D ripstop polyester, silikonisert. Vannsøyle 3000 mm. Aluminium stenger og plugger.
kr 3 699,00

Svartdalen 3 Telt Rød 1

Lettvekts fjelltelt for 3 personer fra Jotunheim. Vekt 2,6 kg. Topp og bunnduk. Hurtig og enkel oppsetting. Bagasjeplass i teltet. Vanntett materiale 40 D ripstop polyester, silikonisert. Vannsøyle 3000mm. Aluminium stenger og plugger.
kr 4 999,00

Tarp / Gapahuk med 4 stk bardu Ass No Size

Solid og lett tarp fra Eagle Products som skaper ly for vind, regn og sol når du er på tur. Siden tarpen har hele 19 solide og forsterkede hemper gjør den oppsett på mange forskjellige måter til en lek. Tarpen er romslig med hele 9 kvm. Perfekt på tur, på hytta, på terrassen, i båten, campingen, på piknik, i hagen, på stranden, grillfester med mer. Barduner og plugger medfølger!
kr 699,00
banner