Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Hybridsykkel herre

Sorter etter
Vis per side

ECO 2 ACTIVE 24S 700C

Lettsyklet allrounder for tur, pendling og trim. 24 gir med bred girutveksling gjør den til et bedre valg der veiene ikke alltid er flate. Demperen kan låses for lange motbakker, du kan velge mellom komfort på dårlig vei og samtidig bedre respons på asfaltsykling ved at demperen blir stiv. Kraftige hydrauliske skivebremser stopper deg "på femøringen", mens den lette og solide aluminiumsrammen er laget for lang levetid og gode kjøreegenskaper.
kr 3 999,00 kr 4 999,00

GEKKO FIRM GRV 18

Racersykkel uten begrensninger! Gravel betyr grus, noe disse syklene takler med glans – egner seg like bra til langtur i marka som til trening på vekslende underlag. Lett og solid aluminiumsramme og stiv gaffel med plass til brede dekk. Noe mer oppreist sittestilling enn på landeveissykler for bedre komfort og kontroll på krevende underlag. 20 gir og kraftige mekaniske skivebremser.
kr 9 999,00 kr 11 999,00

GEKKO FIRM STR 17

Rask hybridsykkel for deg som pendler til og fra jobb eller bruker sykkelen for hverdagsmosjon. Shimano Deore 27 girs utstyrsgruppe gir raske og presise girskift. En stiv aluminiumsgaffel sørger for effektiv kraftutnyttelse og hydrauliske skivebremser gir god bremsekraft og kontroll til enhver tid. Den komfortable sittestillingen sørger for minimal belastning på skuldre, nakke og håndledd, samt et godt overblikk i trafikken. 11,6 kg.
kr 8 999,00

GEKKO FLOW STR 17

Bestselger, vår mest populære pendlersykkel! Rask hybrid for transport, tur og trim. Kan settes opp med skjermer, støtte og bagasjebærer for transportsykling i all slags vær. Stiv gaffel sørger for at du får maksimalt utbytte av energien i tråkket. Kraftige hydrauliske skivebremser stopper deg trygt under alle vær- og føreforhold.
kr 5 999,00 kr 6 999,00

XEED ECO 2 ACTIVE 18

Hybridsykkel for turer, pendling og trim. Demperen gir komfort på ujevnt underlag og kan låses ved behov. 24 gir gjør det enkelt å regulere motstanden, du har alltid et gir som passer. Hydrauliske skivebremser sørger for god bremsekraft uansett vær og føre.
kr 3 999,00 kr 4 999,00

XEED ECO 2 ACTIVE 19

Hybridsykkel med lett aluminiumsramme. Oppreist sittestilling gir komfort for rygg og nakke. Rammegeometri passer tur og sport. Demperen sørger for komfort på ujevnt underlag og kan låses ved behov. 24 gir og hydrauliske skivebremser.
kr 3 999,00 kr 4 999,00

XEED ECO 2 ACTIVE 700C 24S

Praktisk hybridsykkel for hverdagsbruk. Eco 2 tar alle de gode egenskapene fra Eco 1 et steg videre. Flere gir (24) gjør sykkelen enda bedre der veiene ikke alltid er flate, og en dempegaffel som kan låses (lockout) gir komfort på dårlig vei, men mer respons på asfaltsykling. De hydrauliske bremsene gir meget god stoppkraft. Ny ramme i 2019, som gir bedre sittestilling og fart! Oppreist sittestilling for godt overblikk. Mer påkostede komponenter for lavere vekt, høyere presisjon og holdbarhet.
kr 3 999,00 kr 4 999,00

XEED ECO 2 ACTIVE MIX 700C 24S

Praktisk hybridsykkel for hverdagsbruk. Eco 2 tar alle de gode egenskapene fra Eco 1 et steg videre. Flere gir (24) gjør sykkelen enda bedre der veiene ikke alltid er flate, og en dempegaffel som kan låses (lockout) gir komfort på dårlig vei, men mer respons på asfalt sykling. De hydrauliske bremsene gir meget god stoppkraft. Mix har lavt innsteg for enklere av og påstigning. Ny ramme som gir bedre sittestilling og fart! Oppreist sittestilling for godt overblikk. Mer påkostede komponenter for lavere vekt, høyere presisjon og holdbarhet.
kr 3 999,00 kr 4 999,00

XEED ECO 3 SPORT 17

Mosjonsrettet hybridsykkel for deg som liker å trene men også behøver et transportmiddel. Forsterket aluminiumsramme og komfortabel sittestilling. Låsbar dempegaffel gjør det enkelt å tilpasse sykkelen fra et komfortabelt transportmiddel, til en noe mer responsiv mosjonssykkel. Shimano Alivio 24 gir gjør det enkelt å regulere motstanden. Hydrauliske skivebremser har bedre bremseeffekt, spesielt på våte dager. Komfortabelt sete, som egner seg godt på litt lengre turer.
kr 5 999,00

XEED ECO 3 VENTURE 15

Hybridsykkel.
kr 6 999,00