Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SYKKELVESKER

Sorter etter
Vis per side

Givi GPS/Smarttelefonholder 4.5"

Givi S953 er den perfekte løsningen for å ta med seg GPS eller smarttelefonen på motorsykkel, scooter, sykkel, ATV osv.
kr 695,00

Kurv m/klix-fix (Passer også E Sort 1

Sykkelkurv. Praktisk styrekurv for handleturer og piknik. Klix-fix hurtigfeste for enkel og rask av og på.
kr 349,00

STYREVESKE FRONTLOADER 8L

Styreveske fra Topeak med stor lastekapasitet! Knallgod styreveske til touring og commuting. Styrevesken har 8 liter kapasitet og kan holde hele 10 kg med last. Festes med inkludert belte til styret. Inkludert regntrekk og festemateriale. Volum: 8 liter. Maks last: 10 kg. Feste: Belte. Dimensjoner: 22 x 15 x 15 cm.
kr 999,00

Thule Pack´n Pedal Thule Pack´

Denne vanntette vesken har rulletopp som også fungerer som et praktisk håndtak når du tar vesken av klikk-festet. Vesken har ellers sidelommer og glidelåslomme på forsiden til f eks telefon eller lommebok, refleksstriper og en løkke foran til feste av sikkerhetslys. Klikk-feste må kjøpes separat. Utvendige mål er 37 x 26 x 17 cm, og volumet er 9 liter.
kr 579,00

VESKE FUEL TANK ALL WEATHER ST 001/Black 0,5L

Topeak Fuel Tank er en veske som monteres på overrøret. Vesken gir syklisten rask og enkel tilgang til energi barer, telefon, lommebok, verktøy eller nødvendig utstyr du trenger mens man er ute å sykler. Åpningen på toppen lukkes enkelt med glidelås. Vesken har også en liten åpning for å bruk av hodetelefoner. Størrelse: 0,5L Vekt: 120gr.
kr 499,00