Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SYKKELVESKER

Sorter etter
Vis per side

Givi GPS/Smarttelefonholder 4.5"

Givi S953 er den perfekte løsningen for å ta med seg GPS eller smarttelefonen på motorsykkel, scooter, sykkel, ATV osv.
kr 695,00

STYREVESKE FRONTLOADER 8L

Styreveske fra Topeak med stor lastekapasitet! Knallgod styreveske til touring og commuting. Styrevesken har 8 liter kapasitet og kan holde hele 10 kg med last. Festes med inkludert belte til styret. Inkludert regntrekk og festemateriale. Volum: 8 liter. Maks last: 10 kg. Feste: Belte. Dimensjoner: 22 x 15 x 15 cm.
kr 999,00

Thule Pack´n Pedal Thule Pack´

Denne vanntette vesken har rulletopp som også fungerer som et praktisk håndtak når du tar vesken av klikk-festet. Vesken har ellers sidelommer og glidelåslomme på forsiden til f eks telefon eller lommebok, refleksstriper og en løkke foran til feste av sikkerhetslys. Klikk-feste må kjøpes separat. Utvendige mål er 37 x 26 x 17 cm, og volumet er 9 liter.
kr 579,00

Thule Shield Pannier 13 L Sort 1

2 vanntette sykkelvesker fra Thule levert med et brukervennlig festesystem, som gjør de perfekt for enhver sykkeltur.
kr 1 299,00

Thule Shield Pannier 25 L Sort 1

Allsidig sideveske fra Thule med topp sikkerhet og beskyttelse, reflekselementer og vanntett design med nedrullbar topp. Den sveisede konstruksjonen og nedrullbare toppen holder innholdet tørt og støvfritt. Klemmesystem med magnetiske fester nede gjør det raskt og enkelt å montere og fjerne. Praktiske festepunkter for lys for ekstra sikkerhet, og innebygde håndtak og avtakbare skulderstropper for flere bæremuligheter.
kr 1 499,00