Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

RÖHNISCH SPORTSWEAR AB

Sorter etter
Vis per side

Active Tote Bag 0001/black ONE

Romslig og stilig treningsbag fra Röhnisch som holder alt utstyret tørt og beskyttet med et slitesterkt og vannbestandig stoff. Romslig hovedrom med glidelås, tre utvendige lommer (en med glidelås), ideell for å oppbevare småsaker. Avtakbar og justerbar skulderrem og to bærehåndtak.
kr 599,00

Asta Mesh Long Sleeve

Treningstopp fra Röhnisch med lange armer, laget av resirkulert funksjonelt materiale som puster og transporterer fukt bort fra huden. Toppen har skulderstropper i sporty mesh, det gir ekstra ventilasjon og holder deg sval. En funksjonell treningstrøye som kan brukes som et varmende lag eller alene.
kr 449,00

Asta Mesh Tee

Funksjonell t-skjorte til dame, laget av resirkulert materiale som puster og transporterer fukt bort fra huden. Toppen har skulderstropper i sporty mesh som gir ekstra ventilasjon. Passer like bra på treningssenteret som under løpeturen! Normal passform.
kr 399,00

Clara Loose Long Sleeve

Clara Loose Long Sleeve fra Röhnisch er en langermet treningstopp med løs passform. Toppen er laget av et resirkulert materiale som føles som bomull, og er godt egnet for alle slags utendørsaktiviteter. Det funksjonelle stoffet er pustende og transporterer fukt bort fra huden, slik at du har det komfortabelt under treningsøkten.
kr 499,00

Clara Loose Singlet

Treningstopp fra Röhnisch med løs passform. Resirkulert materiale som føles ut som bomull. Stoffet i singleten puster og holder deg tørr og sval under treningen.
kr 449,00

Flattering Keira Printed Tight

Röhnisch mønstrede treningstights med høyt liv. Tightsen er laget av et funksjonelt stoff som puster og holder deg sval under treningen. Det myke materialet og det høye livet gjør tightsen utrolig behagelige å ha på seg, uansett aktivitet. Det brede båndet i linningen, med glidelås på innsiden, holder tightsen på plass, og i den skjulte lommen kan du trygt oppbevare nøkler og andre småting mens du trener.
kr 599,00