Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

RÖHNISCH SPORTSWEAR AB

Sorter etter
Vis per side

Active Tote Bag 0001/black ONE

Romslig og stilig treningsbag fra Röhnisch som holder alt utstyret tørt og beskyttet med et slitesterkt og vannbestandig stoff. Romslig hovedrom med glidelås, tre utvendige lommer (en med glidelås), ideell for å oppbevare småsaker. Avtakbar og justerbar skulderrem og to bærehåndtak.
kr 479,20 kr 599,00

Asta Mesh Long Sleeve

Treningstopp fra Röhnisch med lange armer, laget av resirkulert funksjonelt materiale som puster og transporterer fukt bort fra huden. Toppen har skulderstropper i sporty mesh, det gir ekstra ventilasjon og holder deg sval. En funksjonell treningstrøye som kan brukes som et varmende lag eller alene.
kr 359,20

Asta Mesh Tee

Funksjonell t-skjorte, laget av resirkulert materiale som puster og transporterer fukt bort fra huden. Toppen har skulderstropper i sporty mesh, det gir ekstra ventilasjon og holder deg sval. Passer like bra på treningssenteret som under løpeturen! Modellen på bildene er 179 cm høy og har på seg størrelse S. Skuldre med sporty mesh for ventilasjon Normal passform 90 % polyester, 10 % elastan
kr 319,20

Clara Loose Long Sleeve

Clara Loose Long Sleeve fra Röhnisch er en langermet treningstopp med løs passform. Toppen er laget av et resirkulert materiale som føles som bomull, og er godt egnet for alle slags utendørsaktiviteter. Det funksjonelle stoffet er pustende og transporterer fukt bort fra huden, slik at du har det komfortabelt under treningsøkten.
kr 399,20

Clara Loose Singlet

Treningstopp fra Röhnisch med løs passform. Resirkulert materiale som føles ut som bomull. Stoffet i singleten puster og holder deg tørr og sval under treningen.
kr 359,20

Glass Water Bottle 0110/BLACK/WHITE ONE

Vannflaske fra Röhnisch laget av varmebestandig og slitesterkt borosilikatglass, innkapslet i beskyttende silikon. Egner seg både til varme og kalde drikker. Flasken er fullstendig uten BPA, ftalater og PVC. Den lille åpningen er lett å drikke av, silikonlokket lekker ikke og flasken tåler oppvaskmaskin. Ideell på treningen, jobben eller når du skal på tur!
kr 299,00

Glass Water Bottle S116/Dark Forest ONE

Vannflaske fra Röhnisch laget av varmebestandig og slitesterkt borosilikatglass, innkapslet i beskyttende silikon. Egner seg både til varme og kalde drikker. Flasken er fullstendig uten BPA, ftalater og PVC. Den lille åpningen er lett å drikke av, silikonlokket lekker ikke og flasken tåler oppvaskmaskin. Ideell på treningen, jobben eller når du skal på tur!
kr 299,00

High Support Sp Bra G-cup

High support sports-BH er designet for å gi høy støtte for de hardeste treningsøktene. Sports-BHen kommer i et utvidet utvalg av størrelser slik at de passer bedre til ulike former og størrelser, fra B-cup til H-cup med 65 til 90 i omkrets - hele 39 størrelser til sammen. Cup-en er formet og har bøyler for å gi optimal støtte. Skulderbåndene er vattert, og den justerbare delen av båndene er ekstra lang for å passe til ulike kroppslengder. Spennen i ryggen gir både vektfordeling, ekstra support og er bra for holdningen. Stoffet puster og transporterer bort fuktighet. Body fabric: 82% Polyamide, 18% Elastane Lining fabric: 78% Polyamide, 22% Elastane. Modellen på bildene er 165 cm og har størrelse 65E.
kr 439,20

Ivy Loose Tee

T-skjorte fra Röhnisch med løs passform og litt lengre armer. Laget av funksjonelt mesh-materiale som puster og transporterer fukt bort fra huden.
kr 319,20

Juniper Warm Jacket

Funksjonell treningsjakke i varm termo-jersey fra Röhnisch. Laget av et funksjonelt stoff som puster og holder deg tørr under treningen. Lommer med glidelås bak slik at du trygt kan oppbevare nøkler og andre småting mens du trener. Tommelhullet nederst på armene holder hender og håndledd varme. Hette med reflekslogo. En varm og funksjonell treningsjakke for all slags trening utendørs på kalde dager.
kr 799,20

Kay High Waist Tights

Röhnisch treningstights med høyt liv og sporty stripe med logo langs benet. Elastisk og mykt materiale som puster og transporterer fukt bort fra kroppen. Det brede båndet i linningen, med glidelås på innsiden, holder tightsen på plass, og i den skjulte lommen kan du trygt oppbevare nøkler og andre småting mens du trener. Flott og funksjonell svart tights som passer like godt på treningssenteret som i en sporty hverdag!
kr 479,20

Moa Loose Wrap Top

Lekker Röhnisch treningstopp som har en løsere passform og er drapert i ryggen. Laget av resirkulert polyester som puster og transporterer fukt bort fra kroppen.
kr 319,20

Nora Lasting Pants

Myk og elastisk treningsbukse fra Röhnisch. Rett modell, laget av resirkulert materiale. Komfortabel midje med bred kant, innvendig snøring og en innerlomme bak. Perfekt for yoga og på treningssenteret eller for en sporty stil i en aktiv hverdag.
kr 479,20

Uplift Logo Tights

Röhnisch kompresjonstights med høyt liv, laget av resirkulert materiale. Treningstights laget av kompresjonsmateriale som gir utmerket støtte og stabiliserer musklene under fysisk aktivitet. Tightsen har et behagelig høyt liv, bred linning med en innvendig glidelås, slik at tightsen ikke glir ned når du beveger deg. Treningstightsen er laget av resirkulert funksjonelt materiale som puster og transporterer fukt hurtig bort fra huden. På baksiden av linningen er det en skjult lomme for praktisk oppbevaring av mindre gjenstander, som nøkler og kort. Röhnisch-logo langs det venstre benet.
kr 639,20