Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Marker

Sorter etter
Vis per side

F12 Tour EPF L 110mm Black/grey/yellow 1

Topptur freeridebinding med bombesikker konstruksjon. Like brei og tøff som Duke, men i en mye lettere innpakning. Perfekt for deg som går mye med breie ski, og som ønsker best mulige kjøreegenskaper, fleksibilitet og sikkerhet. 0,7 og 13 graders hælløft, passer alpin- og randosåler. DIN 4-12 L=305-365mm sålelengde. EPF – Extended Power Frame. EPF bindingene er de breieste, korteste og sikreste freeridebindingene med gåfunksjon på markedet.
kr 3 999,00

F12 Tour Small 90 mm 90 mm stopper

De nye Tour bindingene fra Marker satte en helt ny standard for brukervennlighet, vekt og presisjon. Bindingene er ca 25% kortere enn det som er vanlig for rammebindinger. Sammen med en frittglidende hælinnfestning, gir dette en veldig bra flex i skien, selv etter at støvelen sitter fast i bindingen. Den er også breiere, noe som gir god presisjon og optimal kraftoverføring. Bindingen kan justeres til rando og alpinstøvel, og har full sikkerhetsutløsning slik at du slipper å tenke på vridningsskader ved fall. Den hule rammen fylt med gass gir lav vekt og fin flex i steget. Utløserhåndtaket er lett å betjene selv med hansker på, og ligger skjult når du er i kjørestilling. Dette hindrer at bindingen kan komme over i gå-posisjon når du kjører nedover. Når du skifter fra kjøre- til gå-posisjon, sklir bindingen 4cm bakover på skien, slik at du får en bedre pendel i skien ved gange. Hælløfteren kan enkelt betjenes med skistaven og kan justeres til 7 og 13 grader.
kr 3 799,00

Kent Hjelm Junior 53/Kelly Green OS

Kent Hjelm Junior fra Marker er en superlett in-mould hjelm til barn. Justeringshjul for perfekt passform, uttagbar lining og avtagbare øreflaps slik at du kan bruke den med lue under. God lufting. Ekstremt lett hjelm til de minste. God passform og lufting. One size.
kr 799,00