Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Leki

Sorter etter
Vis per side

Leki CC 450

CC 450 er en lett carbonstav for den ambisiøse langrennsløperen. Staven har god pendel og sikrer riktig kraftoverføring i hvert tak. CC 450 har det geniale Trigger Shark systemet til Leki som gir behagelig grep og gjør at du enkelt kan tilpasse stroppen til hansken og deretter raskt klipse deg av og på staven mens stroppen sitter på hånden.
kr 999,00

Leki Fin Vario Basket L/XL. neonyellow

Trinse til langrennsstaver fra Leki. Trinsen er perfekt for både hardt og mykt underlag, den er liten, lett og utrolig stabil. Den aerodynamiske designen gjør trinsene enda raskere. Trinsene byttes enkelt uten bruk av verktøy.
kr 269,00

Leki Høgruta Black-Red

kr 1 199,00 kr 1 299,00

Leki PRC 700 Anthracite

Ta langrenn til nye høyder med denne lette høykvalitets karbonstaven fra Leki. PRC 700 har det geniale Trigger Shark stroppesystemet til Leki som gjør at du enkelt kan tilpasse stroppen til hansken og deretter raskt klipse deg av og på staven mens stroppen sitter på hånden. Stroppen er ergonomisk utformet, sitter perfekt på hånden og sikrer god kraftoverføring i hvert tak.
kr 1 499,00

Leki PRC 850

Lett karbonstav fra Leki av høy kvalitet med det geniale Trigger Shark systemet. Dette er staven for deg som stiller høye krav til utstyret. PRC 850 er en lett karbonstav med stropp som er ergonomisk utformet. Med det geniale Trigger Shark systemet kan du enkelt kan tilpasse stroppen til hansken og deretter raskt klipse deg av og på staven mens stroppen sitter på hånden. Stroppen sitter perfekt på hånden og sikrer god kraftoverføring i hvert tak.
kr 2 499,00

Leki Rider Hvit/rød 70

Alpinstav 70 cm
kr 249,00
banner