Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Leki

Sorter etter
Vis per side

Fin Vario Basket L/XL. neonyellow OZ

Trinse til langrennsstaver fra Leki. Trinsen er perfekt for både hardt og mykt underlag, den er liten, lett og utrolig stabil. Den aerodynamiske designen gjør trinsene enda raskere. Trinsene byttes enkelt uten bruk av verktøy.
kr 269,00

Leki PRC 700 Anthracite

Ta langrenn til nye høyder med denne lette høykvalitets karbonstaven fra Leki. PRC 700 har det geniale Trigger Shark stroppesystemet til Leki som gjør at du enkelt kan tilpasse stroppen til hansken og deretter raskt klipse deg av og på staven mens stroppen sitter på hånden. Stroppen er ergonomisk utformet, sitter perfekt på hånden og sikrer god kraftoverføring i hvert tak.
kr 1 499,00

Leki PRC 850

Lett karbonstav fra Leki av høy kvalitet med det geniale Trigger Shark systemet. Dette er staven for deg som stiller høye krav til utstyret. PRC 850 er en lett karbonstav med stropp som er ergonomisk utformet. Med det geniale Trigger Shark systemet kan du enkelt kan tilpasse stroppen til hansken og deretter raskt klipse deg av og på staven mens stroppen sitter på hånden. Stroppen sitter perfekt på hånden og sikrer god kraftoverføring i hvert tak.
kr 2 499,00

Leki Rider Hvit/rød 70

Alpinstav 70 cm
kr 249,00
banner