Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

LØPESOKKER

Sorter etter
Vis per side

2PK NIKE RUN ANTI-BLISTER

2-pk lett løpesokk fra Nike med Dri-FIT svettetrasporterende materiale. Dobbel i front hindrer gnagsår. Fortsterket på hæl. Teknisk løpssokk med super passform.
kr 150,00

3PK DRY-FIT NON CUSH QUARTER

3 pk teknisk trening sokk fra Nike med Dri-fit materiale. Normal passform.
kr 150,00

CEP 80'S COMPRESSION SOCKS, MEN

CEP 80's lange kompresjonssokker til herre. Trendy sokker med perfekt kombinasjon av maksimal komfort og design. Bruk dem på en avslappende treningstur, eller i neste maraton. Materialet i sokkene er velutprøvd og kun det beste er godt nok, som gjør at sokkene er svært komfortable og slitesterke. 80's har en perfekt passform for foten din, hvor det benyttes kompresjon i strømpen. Kompresjonen gjør blant annet at man ikke får friksjon mellom huden og sokken, som igjen gjør at du unngår gnagsår. Muskelpumpa i bakleggen er den som blir mest utsatt ved trening. Kompresjonen sørger for økt trykk i venene, slik at blodet raskere returnerer til hjertet og lymfeknuter. Dette gir hurtigere og bedre sirkulasjon, slik at muskulaturen raskere varmes opp. Dette sørger for høyere prestasjoner og lavere risiko for kramper. Sportssokkene har en innovativ kompresjonsprofil som stimulerer anklene med en dyp sensorisk effekt, for større stabilitet og færre skade. Sokkene trekker ut svetten.
kr 549,00

CEP GRIPTECH SHORT SOCKS, MEN

CEP GRIPTECH COMPRESSION SHORT SOCKS er den ultimate strømpen. Kombinasjonen av SMART GRIP funksjonen gjør at du ikke glir i skoene, og den effektive ankelstøtten sørger for mer styrke. Materialet i sokken absorberer svette og avfallsstoffer. I tillegg sørger den tettsittende sokken at du ikke får gnagsår.
kr 399,00

CEP WINTER RUN SOCKS, MEN, str

Winter Run Socks fra CEP er en kompresjonssokk spesiallaget for vinter. Sokkene har en perfekt varmeregulerende blanding av materialer med merinoull som holder føttene tørre og varme i kaldere temperaturer. Den har god passform og kompresjonen bidrar til økt blodsirkulasjon i beina, samtidig som den stimulerer muskler og ledd, og virker forebyggende mot skader, blemmer og gnagsår.
kr 499,00

EL RUN STABIL 2.0 NO CS

Teknisk løpesokk fra Nike med unik passform, sitter som støpt på foten. Løpesokken er lagd i Dri-FIT microfiber, et svettetransporterende materiale.
kr 150,00

ENERGY ANKLE SOCK

Devold® Energy ankle sock er elastisk for å gi perfekt passform. I tillegg er den designet for høyre og venstre fot. Sitter stødig på foten under høy aktivitet. En treningssokk i merinoullblanding. Beskyttelse på vrist og frottert såle. Komfortabelt strikk i legg/ankel. Forsterket på tå og hæl. Reflekterende garn for økt synlighet. Stabil passform - Y-hæl.
kr 179,00

ENERGY LOW SOCK

Devold® Energy low sock er en lav sokk, utviklet for aktiviteter med høy intensitet. Den er tilpasset høyre og venstre fot, har Y-hæl og komfortabel strikk rundt ankelen og sitter derfor stødig på føttene. Sokkene har ventilerende nettingområder og inneholder 50 % merinoull – som sørger for at føttene holdes tørre og behagelig temperatur. Energy low sock er forsterket med nylon for å øke slitestyrke, og har Nanoglide i tå og hæl.
kr 159,00

GelProtech Trek

Veldig mange er plaget med hallux Valgus som fører til press og friksjon mot storetåens grunnledd kul på storetåledd/skjev storetå. Friksjon mot bein fører til mer produksjon av bein. Her er man altså inne i en ond sirkel. Monnet har tatt sin beste Trek sokk og skapt Gelprotech Trek som har en gelpad på utsiden av storetåleddet. Gelpaden motvirker trykk og friksjon uten at den gjør det for trangt i skoen. Gelpaden kan fjernes enkelt om man bare har problemet på ene siden, og den bør også fjernes i forbindelse med vask for å beholde sine trykk- og friksjonsabsorberende egenskaper.
kr 339,00

Hovden 2 pk. wool sock

2pk. ullsokk fra Northug med frotte såle som gir ekstra varme og beskyttelse. En allsidig sokk som holder deg varm til hverdags eller under aktivitet på tur og trening. 51% Merinoull, 47% Polyamid, 2% Elastan.
kr 149,00

Hovden 2PK Wool Sock

Northug Hovden 2pk. ullsokk med frotte såle som gir ekstra varme og beskyttelse. En allsidig sokk som holder deg varm til hverdags eller under aktivitet på tur og trening. 51% Merino Wool, 47% Polyamide, 2% Elastane.
kr 149,00

Jotunheim treningssokk 2pk

Hurtigtørkende, slitesterk 2PK treningssokk med CoolMax for transportering av fukt. God passform og ergonomisk design som støtter foten. Allround ankelsokk for trening og fritid i 60% CoolMax, 36% Nylon/Polyamide og 4% Elastan.
kr 99,00

NIKE ELITE RUNNING LIGHTWEIGHT NST

Treningssokker fra Nike med forsterkninger i tå og hæl og med kompresjonsbånd i mellomfoten for stabilitet. Sokken er laget i Dri-FIT hurtigtørkende materiale.
kr 149,00

Nike Everyday Lightweight No-Show

Fly gjennom treningen med Nike Everyday Lightweight No-Show treningssokker (3 par). Fukttransporterende materiale holder deg tørr og komfortabel, mens garn i fotsengen gir bedre grep inni skoen. Fotbuebåndet gir en tettsittende og sikker passform. No-show for en stil med lav profil. 66% Bomull, 32% Polyester, 2% Spandex.
kr 99,00

Nike Multiplier Running No-Show

Nike Multiplier no-show-sokker (to par) passer perfekt for en lang rekke idrettsgrener. Dri-FIT-materialet holder føttene tørre og komfortable ved å transportere svetten bort fra huden og ut til materialets overflate, der den raskt fordamper. Soner med demping i forfoten og hælen gir demping bare der du trenger det, mens et dynamisk fotbuebånd føles støttende gjennom hele treningsøkten. 56 % polyester / 39 % nylon / 5 % spandex.
kr 129,00

Racing Socks V3.0 Ultralight Run Hi

Ultralette og tekniske løpesokker i hydrofobisk materiale og transparente områder som holder deg tørr og varm under konkurransen eller treningsøkten. De er så lette å ha på at de ikke merkes. Med sømløse og superstretchy kanter, i tillegg til ergonomisk design, unngås gnagsår og ubehageligheter. Sklisikre. Fukttransporterende. 95 % polamid 5 % elastan.
kr 199,00

Socks quarter CERAMICOOL RUN

ODLO’s nye CERAMICOOL Quarter løpesokk er spesial-designet for den kravstore løperen. Unisex.
kr 149,00

Sokker, 3-pk

Sykkelsokker
kr 299,00

Sokker, 3-pk

Sykkelsokker
kr 299,00

Strassburg Sock Sort

Strassburg sokk er vitenskapelig bevist effektiv som en del av behandlingen av Plantar fascit (smerter i fotbue og hel) og akillesproblemer. Hjelper deg å strekke ut senen som er under foten. Strassburgsokken brukes om natten. Large: Passer legger med omkrets på 41-53 cm. Regular: Passer legger med omkrets på 41 cm. Gå heller ned enn opp i størrelse dersom du vipper mellom de to størrelsene. Det er stretch i sokken.
kr 599,00

U NIKE PERFECT LIGHTWEIGHT QTR 2PR

Svært lette sokker, med fantastiske pusteegenskaper fra Nike. Kompresjonen i sokken og den anatomisk tilpassede formen gjør at sokken sitter perfekt. Dri-FIT-materiale som er svettetransporterende.
kr 160,00

XP Sykkelsokk 2 pk

2pk sykkelsokk av god kvalitet. God passform.
kr 149,00