Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

HAIBIKE

Sorter etter
Vis per side

Sduro HardNine 3.0

Tøff og sportslig elsykkel for bruk i terreng eller asfalt. Dempergaffel fra Suntour med lockout, velprøvde komponenter fra Shimano og Sram, samt Yamaha's kraftige og driftssikre PW-ST motor med automatisk nivårregulering som nytt av året. Batteri på 500Wh gir deg meget god rekkevidde, og det lettleste Yamaha LCD displayet gir deg full oversikt over relevant informasjon når du er på farten. Alt i alt, en meget god og allsidig elsykkel for deg som også vil bort fra asfalten.
kr 31 999,00

Sduro HardNine 4.0

Haibike Sduro HardNine 4.0 er en solid el-mountainbike for turer i lettere terreng. Med nybegynnermodellen i SDURO HardNine-serien får du en pålitelig og smidig 29” Hardtail eBike til en bra pris. Den kraftige Yamaha PW-SE motoren gir deg støtte i bratte stigninger fra første pedaltråkk. Pedaler inkludert.
kr 29 999,00

Sduro Trekking 2.0 Dame

Haibike SDURO Trekking 2.0 kommer med alt du trenger til bysykling eller lengre turer. Yamaha PW-ST akselerer smidig og kraftig. Et trippelsensor-system garanterer konstant og optimal tilpasset støtte under alle kjøreforhold. Syklene er utstyrt med ​skjermer, støtte, kraftig belysning, samt ​bagasjebærer.
kr 31 999,00

Sduro Trekking 2.0 Herre

Komplett utstyrt elektrisk tursykkel fra Haibike. SDURO Trekking-serien med komfortabel geometri sørger for komfortabel og sikker kjøring på lange turer. Syklene er utstyrt med ​skjermer, støtte, kraftig belysning, samt ​bagasjebærer.
kr 31 999,00

Sduro Trekking 4.0 He sort/titan/lime matt 52cm

Premium hybrid elsykkel for tur og pendling, den perfekte partner for asfalt og grusvei med ekstra volum i dekkene for komfort og feste. Meget godt utstyrt hybrid elsykkel, med Yamaha PW-ST motoren som har automatisk assistanseregulering som nytt av året. Motor med hele 70nm og batteri på 500wh gir mengder av kraft og meget god rekkevidde. Hydrauliske bremser sørger for at du stopper effektivt og trygt, og Shimano Deore girsystemet sørger for presise og raske girskift. Displayet gir deg tydelig informasjon om blant annet hastighet, rekkevidde og batterikapasitet. 60% graders oppreist sittestilling som gir god balanse og godt overblikk i trafikken. Leveres med dempegaffel, støtte, bagasjebærer, lys foran og bak samt skjermer. Herremodell.
kr 27 999,00