Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Tufte

Sorter etter
Vis per side

Gullvinge W Jacket 148/Forest Night Melange L

Et miljøvennlig alternativ til fleece av polyester! En praktisk ulljakke med høy hals, som gir deg komfort og varme uansett hva slags aktiviteter du holder på med. I motsetning til mange andre fleece-produkter er denne jakken laget av 100 % merinoull og ikke mikroplast, noe som gjør plagget helt miljøvennlig. Null utslipp av mikroplast ved bruk og vask! Jakken har to lommer i front med glidelås, for alle de små gjenstandene du vil ha med på tur. Et utmerket mellomlag for kalde vinterdager.
kr 1 499,00

Rosenfink Beanie 117/Sky Captain Melange OS

Hold deg varm i kulden med denne ribbestrikkede luen i varm merinoull fra Tufte. Ullen er blandet med viskose for å gjøre lua ekstra myk. Luen har oppbrett og rund Tufte-logo. One size.
kr 399,00

Tufte Crew neck men

Tufte Crew Neck T-shirt til herre er så myk og komfortabel som det går an, med rund hals og normal passform. Laget av Tufte Wear SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør T-skjorten usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. T-skjorten passer perfekt under en genser eller jakke. Den er også laget på en meget miljøvennlig måte. 95 % SoftBoost™ og 5 % Elastan.
kr 299,00

Tufte Crew New T-shirt

Tufte Crew Neck T-shirt til herre er så myk og komfortabel som det går an, med rund hals og normal passform. Laget av Tuftes SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør T-skjorten usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. T-skjorten passer perfekt under en genser eller jakke. Laget på en meget miljøvennlig måte.
kr 299,00
banner