Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Treningstøy -40%

Sorter etter
Vis per side

Denete Pants

Denete Pant er en fritidsbukse i 2-Way Stretch som er en meget behagelig og elastisk bukse til trening og fritid. Buksen er laget av det populære 2-way stretch materiale som har en fantastisk god elastisitet som gjør den fantastisk å ha på seg til all slags sport og fritid. Strikk i livet med knytting som er med til å holde buksen på plass. Lommer foran og smal strikk med knytting samt regulering i bunnen som gir en god og fleksibel passform. Transporterer svette, pustende og tørker fort. 88% Polyamide / 12% Elastane.
kr 650,00

Desiree Pants

Disiree Pants er laget i comfort fit med et bredt elastisk midjebånd med løpesnor. Buksene har diagonale framlommer og en baklomme.
kr 390,00 kr 650,00

HYPERCOOL 6" SHORT

Nike Pro Hypercool 6"-treningsshorts for herre har paneler i netting og Dri-FIT-stretchmateriale for suveren luftstrøm og varig komfort under intens trening eller konkurranse. Dri-FIT-stoffet driver svetten vekk raskere. Holdbare Hypercool-maskenettingsoner for maksimal nedkjøling. Kompresjonspassform som sitter som støpt. Bred linning med stretch gir en tettsittende og støttende passform. Ergonomiske sømmer gir stor bevegelsesfrihet. Flate sømmer føles behagelige mot huden.
kr 210,00 kr 350,00

MAN NIKE ZONAL COOL RELAY TOP SHORT SLEEVE GX

Avansert treningstrøye fra Nike med omfattende bodymapping for best mulig lufting der det trengs mest. Reflekterende detaljer. Flate sømmer gir god komfort.
kr 270,00 kr 450,00

MAN NIKE ZONAL COOLING RELAY TOP LONGSLEEVE

Nike Zonal Cooling Relay langermet løpetrøye for herre har nettingstoff på hele plagget som gir forbedret lufting, og Dri-FIT-materiale som holder deg tørr og komfortabel. Lang kant bak gir ekstra dekning og refleksdetaljer som synes godt i mørket. 100 % polyester.
kr 270,00 kr 450,00

W NIKE BREATHE TAILWIND TOP LONG SLEEVE

Nike Tailwind langermet løpetrøye for dame gir total komfort når det er kaldt i været og du øker tempoet. Materialet har mykheten til favoritt-T-skjorten din samt netting på ryggen som slipper ut kroppsvarme. Nike Breathe-materialet transporterer svetten bort fra huden, og nettingpanelet på ryggen har god pusteevne. Dette bidrar til å holde deg tørr og avkjølt. Raglanermer med kiler under armen gjør at du kan svinge armene naturlig og fritt mens du løper. 85 % polyester / 15 % bomull.
kr 270,00 kr 450,00

W NIKE ZONAL COOLING RELAY TOP SHORT SLEEVE

Nike Zonal Cooling Relay kortermet løpetopp for dame har nettingstoff på hele plagget som gir forbedret lufting, slik at du holder deg tørr og fokusert på løpeturen. Dri-FIT-materialet holder deg tørr og komfortabel. Lang kant bak gir ekstra dekning. Dyp halsringning gir en flatterende passform. Refleksdetaljer som synes godt i mørket. 100% Polyester.
kr 240,00 kr 400,00