Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Tofte GTX

Produsent: Viking
Tofte GTX er en høy, varm vinterstøvel til junior med ekstra isolerende innleggsåle. Den holder føttene varme på kalde, våte og snørike dager. Tofte har en sporty look og er laget av slitesterk Ripstop-nylon med GORE TEX-membran, som er 100 prosent vanntett, samtidig som den puster. Den har også et mykt, varmt fôr og aluminium innleggsåle som reflekterer varme tilbake i støvelen. Den har elastiske lisser som er enkle å stramme, selv med vanter på, og snølåsen hindrer varmen og gå ut av støvelen samtidig som snø og slaps ikke kommer inn. Vikings yttersåle i naturgummi med grovt mønster sørger for godt grep og er svært slitesterk. Med Tofte på føttene er barna klare til å utforske dagen, selv i mange minusgrader.
kr 1 099,00
*

GORE-TEX Warm membran

Innersåle med klimakontroll

Dempende mellomsåle (EVA)

Yttersåle i gummi

Lett å lukke med speed lacing

 

 

Steg 1

Legg et hvitt ark inntil en rett vegg. Plasser barnets føtter godt inntil veggen på arket. Hælen skal berøre veggen. Hælbuen har innvirkning på lengdemålet.Tegn en strek foran den største tåen på begge føttene. 

 

Steg 2

Løft føttene av arket og mål opp avstanden fra kanten av arket til streken. I mange tilfeller er den ene foten litt større enn den andre. Antall mm eller cm gir deg lengden på din fot. Så legger du til min. 10 mm / 1 cm og max. 15 mm / 1,5 cm. Føtter trenger bevegelsesfrihet, og spesielt barn trenger voksetillegg.

 

Steg 3

Sjekk tabellen for riktig størrelse. Skolengden er angitt i millimeter. En sko med størrelse 35 er for eksempel 235 mm lang. Da skal foten din måle 10 mm mindre, dvs. 225 mm (22,5 cm). Er fotlengden din mellom to størrelser, må du legge til litt ekstra.

 

 

 

 

Produkt-koder