Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Thule

Sorter etter
Vis per side

Thule Axle Mount ezHitch Cup NC 1

Navdeksel til Thule ezHitch™-koblingsfeste. Gjør at Thule-barnevognen kan brukes på en annen sykkel. Flytt enkelt den sykkelklare vognen fra én sykkel til en annen.
kr 299,00

Thule Axle Mount ezHitch Kit w NC 1

Koblingsfeste som gjør at Thule-barnevognen kan brukes på en annen sykkel. Du flytter enkelt den sykkelklare Thule-barnevognen fra én sykkel til en annen. Inkludert en ekstra lang hurtigutløsende klype og navdeksel.
kr 399,00

Thule cargo rack 2

Nå kan du få praktisk bagasjeplass i Thule-barnevognen. 2,3 kg trygg bærekapasitet. Glidelåslomme i full brede. Enkel og lett installasjon. Kompatibel med Thule Chariot Sport 2, Thule Chariot Cross 2, Thule Chariot Lite 2, Thule Chariot Cab 2.
kr 899,00

Thule Pack´n Pedal Handlebar M NC 1

Unikt dobbelt styremonteringssystem som gjør det mulig å montere to tilbehørsprodukter fra Thule samtidig. Utnytt hele plassen på styret ved å montere et tilbehørsprodukt vendt forover og et vendt mot syklisten. Fullt justerbart, sirkelformet og stilig design. Klikkes enkelt på og av et styrefeste fra Thule.
kr 499,00

Thule Pack´n Pedal Thule Pack´ BLACK 1

Denne vanntette vesken har rulletopp som også fungerer som et praktisk håndtak når du tar vesken av klikk-festet. Vesken har ellers sidelommer og glidelåslomme på forsiden til f eks telefon eller lommebok, refleksstriper og en løkke foran til feste av sikkerhetslys. Klikk-feste må kjøpes separat. Utvendige mål er 37 x 26 x 17 cm, og volumet er 9 liter.
kr 579,00

Thule ProRide

Loddrett sykkelstativ fra Thule for rask og enkel montering – for sykler på opptil 20 kg.
kr 1 799,00

Thule Shield Pannier 13 L

2 vanntette sykkelvesker fra Thule levert med et brukervennlig festesystem, som gjør de perfekt for enhver sykkeltur.
kr 1 299,00

Thule Shield Pannier 25 L Sort 1

Allsidig sideveske fra Thule med topp sikkerhet og beskyttelse, reflekselementer og vanntett design med nedrullbar topp. Den sveisede konstruksjonen og nedrullbare toppen holder innholdet tørt og støvfritt. Klemmesystem med magnetiske fester nede gjør det raskt og enkelt å montere og fjerne. Praktiske festepunkter for lys for ekstra sikkerhet, og innebygde håndtak og avtakbare skulderstropper for flere bæremuligheter.
kr 1 499,00

Thule Xpress Ass 1

Thule Xpress er et godt og rimelig sykkelstativ som monteres på hengerfestet. Enkelt å bruke og har plass til to sykler. Festene har et belegg i gummi for å unngå riper på syklene. Dette er også det eneste stativet som festes på hengerfestet som har blitt ISO godkjent. Kan legges flatt sammen for enkel oppbevaring og håndtering. Ferdigmontert, ikke behov for verktøy. Vi annbefaler deg å bruke lysplate sammen med dette stativet. Lastekapasitet: 30 kg. Maks sykkelvekt: 15 kg. Egenvekt: 4,3 kg. Materiale: Stål. Antall sykler: 2.
kr 1 099,00
banner