Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Superfeet

Sorter etter
Vis per side

RUN Comfort Max

kr 650,00

Run Comfort Thin

Sålen kan hjelpe for en rekke plager, og redusere belastning og øke effektivitet. Kombinasjonen av EVO Lyte karbonfiber base og Aero Spring Dual comfort skum gir eksepsjonell komfort samtidig som den gir effektiv energioverføring gjennom sangsyklusen fra foten treffer bakken til tåen sparker fra. Eksepsjonell god komfort under foten, 20% tynnere for å passe lettere i skoene.
kr 650,00

Superfeet Berry

Medium profil såle med en dyp og smal helkopp for å gi kvinnefoten maksimal støtte. Passer i alt av medium til høyt volum fottøy med såler til å ta ut. Er designet til å passe i kvinners løpssko, hiking støvler og hverdagssko.
kr 599,00

Superfeet Blue

En såle med medium profil og en form som gjør at den passer i mange ulike typer av fottøy, også noen uten såler å ta ut. Har ikke like dyp helkopp som Green og Orange, men er en såle som alikevel hjelper foten godt.
kr 599,00

Superfeet Carbon

Passer i tettsittende fottøy og i fottøy hvor du ikke får plass til de andre sålene. Man får ofte plass til denne sålen selv om man ikke har en såle å ta ut av skoen. Mye brukt i lettvekts løpssko, langrenn, alpint, sprint sko, converce.
kr 650,00

Superfeet Green

Såle med høy profil som har en profil som gir den dypeste og bredeste helkoppen for maksimal støtte. Passer i alle typer av fottøy som har medium til høyt volum og med en såle til å ta ut.
kr 599,00

Superfeet Wide Green

Dette er en bredere variant av Green sålen. Dette betyr at dersom man har en kunde som har en bred fot i forhold til lengden på foten vil denne sålen ofte være riktigere enn å måtte gå opp en størrelse på Green ( da en str opp både gir en lengre og en bredere såle). Såle med høy profil som har en profil som gir den dypeste og bredeste helkoppen for maksimal støtte. Passer i alle typer av fottøy som har medium til høyt volum og med en såle til å ta ut.
kr 650,00
banner