Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Superfeet

Sorter etter
Vis per side

RUN Comfort Max

kr 599,00

Superfeet Berry

Medium profil såle med en dyp og smal helkopp for å gi kvinnefoten maksimal støtte. Passer i alt av medium til høyt volum fottøy med såler til å ta ut. Er designet til å passe i kvinners løpssko, hiking støvler og hverdagssko.
kr 599,00

Superfeet Blue

En såle med medium profil og en form som gjør at den passer i mange ulike typer av fottøy, også noen uten såler å ta ut. Har ikke like dyp helkopp som Green og Orange, men er en såle som alikevel hjelper foten godt.
kr 599,00

Superfeet Carbon

Passer i tettsittende fottøy og i fottøy hvor du ikke får plass til de andre sålene. Man får ofte plass til denne sålen selv om man ikke har en såle å ta ut av skoen. Mye brukt i lettvekts løpssko, langrenn, alpint, sprint sko, converce.
kr 599,00

Superfeet Green

Såle med høy profil som har en profil som gir den dypeste og bredeste helkoppen for maksimal støtte. Passer i alle typer av fottøy som har medium til høyt volum og med en såle til å ta ut.
kr 599,00

Superfeet Wide Green

Dette er en bredere variant av Green sålen. Dette betyr at dersom man har en kunde som har en bred fot i forhold til lengden på foten vil denne sålen ofte være riktigere enn å måtte gå opp en størrelse på Green ( da en str opp både gir en lengre og en bredere såle). Såle med høy profil som har en profil som gir den dypeste og bredeste helkoppen for maksimal støtte. Passer i alle typer av fottøy som har medium til høyt volum og med en såle til å ta ut.
kr 599,00