Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

SIDAS

Sorter etter
Vis per side

3FEET MED

Innleggssåle fra Sidas. Perfekt balanse mellom støtte, demping og stabilitet for å gi deg optimal komfort! Sålens øverste lag er behandlet med antibakterielt materiale som forhindrer lukt og bakterier. Sammen med den patenterte EVA hælkoppen og gelematerialet får man en perfekt kombinasjon for optimal komfort. I mange tilfeller vil sålen forhindre at man blir sliten i føttene, gnagsår unngås og blodsirkulasjonen oppretholdes. 3feet Mid anbefales for deg med normalfot/normal-pronasjon/fotbue.
kr 449,00

RUN + ECO SLIM BLACK XS 35-36

Størrelse 35-36
kr 599,00

WINTER + SLIM 2012 M Rød 39-41

Størrelse 39-41. Såler til langrenn og alpint. Sålen som gir komfort til dine føtter, forbedrer dine prestasjoner på ski og som tilpasses dine føtter med det prisvinnende systemet: FlashFit. Sålen tilpasses dine føtter på noen 3 minutter. Og gir deg økt komfort, mindre smerter, varmere tær og bedre kraftoverføring. Sålen blir anbefalt av olympiske medaljevinnere i langrenn, alpint og snowboard.
kr 599,00

WINTER + SLIM 2012 XS Rød 35-36

Størrelse 35-36. Sålen som gir komfort til dine føtter, forbedrer dine prestasjoner på ski og som tilpasses dine føtter med det prisvinnende systemet: FlashFit. Sålen tilpasses dine føtter på noen 3 minutter. Og gir deg økt komfort, mindre smerter, varmere tær og bedre kraftoverføring. Sålen blir anbefalt av olympiske medaljevinnere i langrenn, alpint og snowboard.
kr 599,00
banner