Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Shoe shame

Sorter etter
Vis per side

Lose the dirt Kit WHITE 1

Lose the dirt Kit fra Shoe Shame er et rengjøringssett med Lose the dirt, en velduftende rengjøringsgel for sneakers, og Brush it off, en dobbeltsidig rengjøringsbørste. Rensemiddelet påføres enkelt med den dobbeltsidige rengjøringsbørsten og løser effektivt opp flekker og skitt. Kan brukes på alle farger og materialer. Rengjør børsten etter hver gangs bruk.
kr 199,00

Remember white WHITE 1

REMEMBER WHITE TIL SKINN OG TEKSTIL. Hvitpigmentert flytende skofarge som gjenoppretter hvitfargen til lær og tekstil. Forbedrer også slitte og skadede overflater på sålen eller skoens overdel. Beskytter mot UV-stråling og motvirker misfarging. Velutformet applikatorsvamp gjør det lett å komme til detaljer og sømmer. Enkel å jobbe med.
kr 99,00

Wipe and walk WHITE 1

Wipe and walk fra Shoe Shame er en dobbeltsidig engangsklut for umiddelbar og effektiv rengjøring av sko. En glatt side som passer til hele skoen, og en grovere side for vanskelige flekker. Kjekk å ha i håndvesken eller med på tur. Fungerer på alle materialer unntatt mokka/nubuck. Selges i pakninger à 10 stk.
kr 79,00
banner