Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Scarpa

Sorter etter
Vis per side

Mojito

Markedets mest komfortable fritidssko. Skoen er perfekt for fritidsbruk og passer ypperlig til turer i skog og mark. Lissene er strategisk bygd helt frem til tåen for at den skal sitte perfekt på foten din. Det er god demping i sålen, fantastisk kontakt med underlaget og en overdel i førsteklasses uforet lær.
kr 1 799,00

Scarpa Mistral Gtx

Den nye SCARPA Mistral GTX er en myk, lett støvel som er perfekt til bruk både i marka og på lettere fjellturer. Fjellskoen er designet for umiddelbar komfort, med lett overlær i semsket skinn og cordura overdel, foret med Gore-Tex Performance-membran som sikrer at føttene dine holder seg komfortable under alle værforhold. Den nye Energy II sålen fra Vibram har sikkert og godt grep mot underlaget.
kr 1 999,00

Scarpa Mistral Gtx Wmn

Den nye SCARPA Mistral GTX er en myk, lett støvel som er perfekt til bruk både i marka og på lettere fjellturer. Fjellskoen er designet for umiddelbar komfort, med lett overlær i semsket skinn og cordura overdel, foret med Gore-Tex Performance-membran som sikrer at føttene dine holder seg komfortable under alle værforhold. Den nye Energy II sålen fra Vibram har sikkert og godt grep mot underlaget. Damemodell.
kr 2 499,00
banner