Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Rottefella

Sorter etter
Vis per side

Exercise Classic/Skate Sort 1

Rottefella Exercise sørger for å gi idealistisk kontroll, stabilitet og følelse som du trenger når du går på ski. Exercise er utviklet for skigåere som ser etter en manuell NIS-binding som skal brukes under trening og rolige skiturer. Bindingen har en enkel og brukervennlig åpne-/lukkemekanisme. Exercise finnes for både klassisk stil og skate. Vekt: 242 g. Bredde: 56,5. Passer skostørrelse 35-52.
kr 699,00

Exercise Skate

Rottefella Exercise sørger for å gi idealistisk kontroll, stabilitet og følelse som du trenger når du går på ski. Exercise er utviklet for skigåere som ser etter en manuell NIS-binding som skal brukes under trening og rolige skiturer. Bindingen har en enkel og brukervennlig åpne-/lukkemekanisme. Exercise finnes for både klassisk stil og skate. Vekt: 242 g. Bredde: 56,5. Passer skostørrelse 35-52.
kr 699,00

Nemo

NIS binding for barneski. NEMO er laget på barnas premisser, og designet for NIS systemet. NEMO har alle de positive egenskapene som DINO, i tillegg er den ekstremt enkel å montere. Bindingen er en enhet og sleides enkelt på NIS platen.
kr 449,00

Rottefella BC Manuell Sort 1

Rottefella Back Country er en solid, stødig og brukervennlig binding egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold. Den er derfor svært velegnet til fjellturer, enten du går i eller utenfor løypene. Rottefella Back Country Manuell leveres med manuell åpne- og lukkemekanisme. Skru-binding. Vekt: 472 g. Lengde: 242 mm. Bredde: 57,9mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 995,00

Rottefella Monteringsplate NC 1

Rottefella Monteringsplate gir deg muligheten til å justere feste og glid uten å smøre om. Flytt bindingen fremover på monteringsplaten for bedre feste, og bakover for bedre glid. Monteringsplaten gjør det mulig å feste alle Rottefella NIS-bindinger på alle Salomon- og Atomic ski med pre-borede hull. Platen kan monteres på både felleski og ski som krever festesmøring.
kr 60,00

Rottefella Start

Rottefella Start er en barnebinding utviklet for å skape de første gode skiopplevelsene. Bindingen er utviklet for å øke mestringsfølelsen på ski – både i lek og i de morsomme bakkene. Den automatiske innfestingen gjør det lett som en lek å feste bindingen, den store hendelen er enkel å åpne for både små og store hender. Rottefella Start gjør det enklere for barna å klare seg selv. Bindingsbredden er med på å gi barna god stabilitet og kontroll selv når farten blir høy.
kr 430,00

Rottefella Touring Auto Cl sor Sort 1

Rottefella Touring Auto er den perfekte turbindingen. Den er enkel i bruk og gir deg støtten og balansen du trenger, uansett hvilket nivå du befinner deg på som skiløper. Det automatiske step in-systemet gjør det svært enkelt å feste skiene, mens det brede bindingshuset gjør bindingen ekstra stabil og hjelper deg å holde balansen i utfordrende situasjoner. Rottefella Touring Auto er perfekt for deg som er glad i en tur på ski, enten det er korte turer i marka elller lengre turer på fjellet. Flytt bindingen for bedre feste og glid. Vekt: 279 g. Lengde: 225 mm. Bredde: 57,5 mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 399,00

Rottefella Touring Insole 36-47

Nyhet fra Rottefella som vil øke skigleden. Rottefella tursåle er utviklet for økt stabilitet og komfort. Den unike tursålen for langrenn passer i alle skistøvler og erstatter den sålen som ligger i skiskoen ved kjøp.
kr 199,00

Super Telemark Sort 1

Super Telemark er en 75mm 3 pin binding for backcountry som er designet for lavere støvler.
kr 749,00

Xcelerator Classic Flex medium

Xcelerator bindinger. En medium classic flex utviklet for å optimalisere din skiopplevelse. Tilpasser løperens personlige stil, preferanser og de ulike snøforhold. Flexene finnes i 3 hardheter.
kr 99,00

Xcelerator Pro Classic Hvit/sort 1

Xcelerator Pro Classic er Rottefellas toppmodell og er tilpasset Rottefella Move™. Den er designet for å hjelpe deg å gå bedre og raskere, og gi deg økt skiglede. Det brede bindingshuset gir optimal kraftoverføring fra støvler til snø, og god balanse i hvert fraspark. Xcelerator Pro Classic er utstyrt med integrert QuickLock™, som gjør at bindingen enkelt, og uten verktøy, kan settes i ønsket posisjon og flyttes fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. I kombinasjon med Move™ Switch kan du enkelt og uten å ta av deg skiene, flytte bindingen frem for bedre feste og bakover for bedre glid. Xcelerator Pro Classic ble Gold Winner under ISPO 2016 for beste innovasjon innen langrenn.
kr 1 049,00