Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Rottefella

Sorter etter
Vis per side

BC Magnum bulk BLACK ONESIZE

Rottefella Back Country Magnum er en solid og ekstra bred binding for økt stabilitet, som er spesielt godt egnet for ulent terreng og varierende snøforhold. Svært godt egnet til røffe fjellturer og ekspedisjoner. Manuell åpne- og lukkemekanisme. Skru-binding. Vekt: 529 g. Lengde: 242 mm. Bredde: 68mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 1 050,00

BC Manual bulk BLACK ONESIZE

Rottefella Back Country er en solid, stødig og brukervennlig binding egnet for ulendt terreng og varierende snøforhold. Den er derfor svært velegnet til fjellturer, enten du går i eller utenfor løypene. Rottefella Back Country Manuell leveres med manuell åpne- og lukkemekanisme. Skru-binding. Vekt: 472 g. Lengde: 242 mm. Bredde: 57,9mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 899,00

Classic Quicklock for IFP* bul BLACK ONESIZE

Rottefella Classic Quicklock for IFP* er utviklet for å oppnå maksimal kraft i frasparket, som gir høyere fart og økt skiglede. Det brede bindingshuset gir økt stabilitet og god balanse i hvert fraspark. Rottefella Classic Quicklock for IFP* er utstyrt med integrert QuickLock™, som gjør at bindingens plassering enkelt kan flyttes fremover for bedre feste og bakover for bedre glid. Rottefella Classic Quicklock for IFP* passer alle ski med IFP* monteringsplate. (*IFP is the property and technology of Fischer sports.)
kr 899,00

Exercise Classic/Skate Sort 1

Rottefella Exercise sørger for å gi idealistisk kontroll, stabilitet og følelse som du trenger når du går på ski. Exercise er utviklet for skigåere som ser etter en manuell NIS-binding som skal brukes under trening og rolige skiturer. Bindingen har en enkel og brukervennlig åpne-/lukkemekanisme. Exercise finnes for både klassisk stil og skate. Vekt: 242 g. Bredde: 56,5. Passer skostørrelse 35-52.
kr 699,00

Exercise Skate Sort 1

Rottefella Exercise sørger for å gi idealistisk kontroll, stabilitet og følelse som du trenger når du går på ski. Exercise er utviklet for skigåere som ser etter en manuell NIS-binding som skal brukes under trening og rolige skiturer. Bindingen har en enkel og brukervennlig åpne-/lukkemekanisme. Exercise finnes for både klassisk stil og skate. Vekt: 242 g. Bredde: 56,5. Passer skostørrelse 35-52.
kr 699,00

MOVE Switch Kit for IFP* til F Sort ONESIZE

Med Rottefella Move Switch Kit for IFP* kan du flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart; vri Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser. Rottefella MOVE Switch Kit for IFP* passer alle ski med IFP* monteringsplate. (*IFP is the property and technology of Fischer sports.)
kr 1 499,00

MOVE Switch Kit for NIS 1.0

Med Rottefella Move Switch Kit for NIS 1.0 kan du flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart; vri Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser. Rottefella Move Switch Kit for NIS 1.0 passer alle ski med NIS 1.0 monteringsplate.
kr 1 499,00

MOVE Switch Kit for RMP

Rottefella Move Switch Kit for Rottefella Mounting Plate gir deg muligheten til å flytte bindingen for bedre feste og bedre glid, uten å ta av deg skiene. Med litt øvelse kan du til og med justere bindingen i fart; vri Switchen for å flytte bindingen fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. Perfekt til både voks og felleski. Rottefella Move Switch er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser. Rottefella Move Switch Kit for Rottefella Mounting Plate passer alle ski med Rottefella monteringsplate.
kr 1 499,00

Performance Classic bulk BLACK ONESIZE

Rottefella Performance er spesielt utviklet for aktive skigåere og leveres i modeller til både skøyting og klassisk. Det forsterkede bindingshuset gir økt balanse og stabilitet, og bindingen kan enkelt justeres fremover eller bakover for bedre feste og glid. Rottefella Performance leveres i modeller tilpasset både skøyting og klassisk, og med funksjoner som vi gi deg store fordeler i skisporet. Bred binding gir optimal balanse og stabilitet. Forbedret låsemekanisme som er svært brukervennlig. Vekt: 193 g. Lengde: 296 mm. Bredde: 56 mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 599,00

Rottefella Monteringsplate NC 1

Rottefella Monteringsplate gir deg muligheten til å justere feste og glid uten å smøre om. Flytt bindingen fremover på monteringsplaten for bedre feste, og bakover for bedre glid. Monteringsplaten gjør det mulig å feste alle Rottefella NIS-bindinger på alle Salomon- og Atomic ski med pre-borede hull. Platen kan monteres på både felleski og ski som krever festesmøring.
kr 60,00

Rottefella Touring Auto Cl sor Sort 1

Rottefella Touring Auto er den perfekte turbindingen. Den er enkel i bruk og gir deg støtten og balansen du trenger, uansett hvilket nivå du befinner deg på som skiløper. Det automatiske step in-systemet gjør det svært enkelt å feste skiene, mens det brede bindingshuset gjør bindingen ekstra stabil og hjelper deg å holde balansen i utfordrende situasjoner. Rottefella Touring Auto er perfekt for deg som er glad i en tur på ski, enten det er korte turer i marka elller lengre turer på fjellet. Flytt bindingen for bedre feste og glid. Vekt: 279 g. Lengde: 225 mm. Bredde: 57,5 mm. Skostørrelse: 36-52.
kr 399,00

Rottefella Touring Insole 36-47

Nyhet fra Rottefella som vil øke skigleden. Rottefella tursåle er utviklet for økt stabilitet og komfort. Den unike tursålen for langrenn passer i alle skistøvler og erstatter den sålen som ligger i skiskoen ved kjøp.
kr 79,00

Super Telemark Sort 1

Super Telemark er en 75mm 3 pin binding for backcountry som er designet for lavere støvler.
kr 749,00

Xcelerator Classic Flexor medi BLACK ONESIZE

Xcelerator bindinger. En medium classic flex utviklet for å optimalisere din skiopplevelse. Tilpasser løperens personlige stil, preferanser og de ulike snøforhold. Flexene finnes i 3 hardheter.
kr 109,00
banner