Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

PUMA

Sorter etter
Vis per side

FUTURE 19.3 NETFIT MG

Ergonomisk vevet sokk kombinert med en syntetisk overdel med NETFIT teknologi, som gir et optimalt og tettsittende fit, bevegelighet og den helt riktige stabiliteten til ankelen. Banebrytende lissesystem som består av et horisontalt nett med hull som tillater en unik individuelt tilpasset snøring. Tilpasningsfriheten gjør at du kan finne ditt perfekte lockdown, og i tillegg justere støttepunktene etter behov. Lettvekts TPU-yttersåle reduserer den samlede vekten og øker toppfarten din i tillegg til å sikre stabiliteten, så du sikkert og enkelt kan bevege deg rundt i høy fart. MG-knotter til både naturlige gressbaner og kunstgressbaner. UK-størrelser, se størrelsestabell.
kr 800,00

FUTURE 19.4 MG Jr

Den lette og komfortable fotballskoen FUTURE 19.4 til junior fra Puma. FUTURE 19.4 kombinerer lettvekt, komfort og varighet ved å bruke mykt og slitesterkt syntetisk materiale. Skoen er en lettvektssko og passer til spill på både kunstgress og gress. Knottene på skoen er strategisk plassert slik at skoen gir deg stabilitet og smidighet på begge underlag. UK størrelser, se størrelsestabell.
kr 450,00

FUTURE 2.5

FUTURE 2.5 fra Puma er lette leggskinn med god passform for leggen. Leggskinnene er utstyrt med EVA skum på baksiden for ekstra beskyttelse og komfort. To elastiske stropper gir sikker feste.
kr 150,00

FUTURE Spiral ball

FUTURE Spiral ball er en prisgunstig fotball fra Puma som passer til både trening og fritid. Kombinasjonen av TPU foring, TPE skum og polyester bakside med gummi blære gir ballen en myk følelse.
kr 200,00