Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Primus

Sorter etter
Vis per side

Power Gas 450g L2 NO COLOR ONESIZE

Primus sin gass er komprimert 250 ganger sitt eget volum i flytende form. Trykket gir Primus sin gass et meget lavt frysepunkt, og at gassen også fungerer meget godt i ekstreme høyder. For å oppnå den beste effekten og laveste vekt, består Primus sin gass av 20% propan og 80% isobutan. Gassblandingen gir lukt- og sotfri forbrenning. Dette er PRIMUS sin største beholder, perfekt for en helg i fjellet.
kr 130,00

Power Gas NO COLOR 100G

Primus sin gass er komprimert 250 ganger sitt eget volum i flytende form. Drivstoffblandingen gir Primus sin Power Gas gode prestasjoner selv i kulde, og at gassen også fungerer meget godt i høyden. For å oppnå den beste effekten og laveste vekt, består Primus sin gass av 20% propan og 80% isobutan. Lukt- og sotfri forbrenning. Dette er PRIMUS sin minste beholder, perfekt for kaffe-, vannkokeren som Primus Lite+.
kr 75,00

Power Gas NO COLOR 230g

PRIMUS sin gass er komprimert 250 ganger sitt eget volum i flytende form. Trykket gir Primus sin gass et meget lavt frysepunkt, samt at gassen også fungerer meget godt i ekstreme høyder. Lukt og sotfri forbrenning. Dette er PRIMUS sin mellomste beholder, perfekt for en helg i fjellet.
kr 85,00

PowerFuel 1.0L NO COLOR ONESIZE

Renset bensin. Drivstoff til din Multifuel Primus. 1 Liter. Vekt: 690 gr.
kr 129,00

PowerLighter III Red NO COLOR ONESIZE

Primus nye stormlighter, for sikker tenning under alle forhold. Din beste venn på tur. For deg som er avhengig av fyr på brenner/bål, under vanskelige forhold.
kr 399,00

Primus Gravity III

Gravity III er brenneren for deg som vil ha et lite, robust og pålitelig gasskjøkken. Den er oppgradert med ny tenner som også fungerer som verktøy. Takket være forvarmingsrøret egner den seg godt til kalde forhold. Brenneren har fire sammenleggbare ben som gjør den stabil selv med store kjeler. Kan oppgraderes til Multifuel med Gravity MF Kit. Gravity II EF leveres med vindskjerm, varmereflektor og nylonpose.
kr 1 449,00

Primus Lite Plus Stove sys bk

Primus Lite Plus er et effektiv og kompakt brenner-sett som fungerer som en "alt i ett"-løsning. Pakket sammen bygger den ikke noe mer enn kjelens mål, og da er også gassboksen (100g) påmontert brenneren. I bruk er den enkel og praktisk, og har flere løsninger som gir rom for å tilpasse bruken. Med en enkel vri er kjelen montert på brenneren. På toppmonterte brennere er tyngdepunkt alltid vært en utfordring. Lite Plus bruker Flow Burner Technology ™ som gjør at brenneren bygger minst mulig i høyden. For å kunne tilpasse deg terrenget og øke stabiliteten kan du enten bruke Canister Stand eller tauet for oppheng som følger med. Det følger også med ekstra kjelestøtter som muliggjør bruken av tradisjonelle kjeler (f.eks kaffekjele). Kjelen har et praktisk lokk som også fungerer som en fullverdig kopp (94,5% bio-basert plast). Den hardanodiserte aluminiumskjelen med varmeveksler rommer 0,5 liter, har en hylse av Kork og G-1000 ECO Lite (med integrert holder for en spork) og en praktisk helletut. Dette gjør håndtering av kjelen enklere når den er varm. I tillegg til oppdateringene som ny hylse, helletut, ny canister stand, spork-sleeve og nytt lokk/kopp, har brenneren en ny og forbedret ventil for bedre justeringsevne og brukervennlighet. Primus Lite Plus har alltid vært den perfekte løsningen for solo-turer eller som "lunsjbrenner" for turlaget.
kr 2 199,00

Primus LiTech Pot Set 2.3L

LiTech Pot Set er et meget godt valg for den vektbeviste turgåeren. Takket vare hardanodisert høykvalitetsaluminium blir settet lett og robust. Flere lag med non stick-belegg i kjelene gjør dem enkle å lage mat med, og lette å rengjøre. Et sett inneholder to kjeler og en stekepanne, som enkelt pakkes i hverandre og skaper en enkelt enhet som ikke lager støy. Det kommer også med et håndtak og en oppbevaringspose.
kr 1 199,00

Primus Mantle for LP Gas Lanterns 3p

Thoriumfritt glødenett for Primus sine lykter. 3 pack.
kr 149,00

Primus Micron lantern m/glass

Micronlantern er en kompakt, slitesterk og lett lampe som sprer lys og varme ved alle aktiviteter. Den finnes i 2 varianter, med glass eller rustfritt stålnett. Denne varianten har frostet glass. Modellen med glass gir et kraftig lys. Intensiteten er trinnløs og justerbar opp til 360 lumen. Tennersystemet EasyTrigger gjør tenningen rask og sikker. Den patenterte brenneren gjør at lampen brenner nesten lydløst og med lavt forbruk av gass. Leveres i pose som tåler røff behandling.
kr 1 199,00

Primus Service Kit for 3520

Reparasjons-sett til OmniFuel, MultiFuel og VariFuel. Reservedeler for alle Primus brennere.
kr 349,00

Winter Gas 230g Ass ONESIZE

Primus har nå lansert en gass tilpasset vinterkulde. Med den nye Primus Winter Gass blir problemene med gasskjøkken til vinterbruk bare et minne om gamle dager. Primus sin nye gassboks har en ny type innervegg som hjelper den flytende gassen til raskere å omvandles fra veske til gass. Den nye gassboksen er tilpasset kulde ned mot 22 minusgrader. Inneholder 230 g
kr 139,00
banner