Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Patagonia

Sorter etter
Vis per side

Patagonia M's Down Sweater

Patagonia Down Sweater er en varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanterer at dunet er sporbart tilbake til gjess som verken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken.
kr 1 749,00

Patagonia W's Bivy Hooded Vest

Revidert utgave av Patagonias klassiske dunvest - nå med resirkulert ytterstoff - 100% resirkulert polyester, duntett ripstop med DWR-behandling. Stoffet på skuldrene og hetten er i litt grovere materiale; 100% resirkulert nylon med PU-coating og DWR-behandling. Vesten er fylt med 600-dun - resirkulert og produsert på Fair Trade-sertifisert fabrikk. To gode stikklommer, innerlomme med glidelås, knappelukking og snorer til stramming på hetten. Fin passform - vesten er litt lenger bak enn foran.
kr 1 349,00

Patagonia W's P-6 Label Organic Hoody

Klassisk hoody med P-6-logo på brystet. Laget i myk, superbehagelig økologisk bomull og produsert på Fair Trade-sertifisert fabrikk. 100% økologisk bomull. Fair Trade-sertifisert.
kr 1 299,00
banner