Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Patagonia

Sorter etter
Vis per side

Patagonia M's Down Sweater

Patagonia Down Sweater er en varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanterer at dunet er sporbart tilbake til gjess som verken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken.
kr 3 599,00

Patagonia M's Torrentshell 3L Jkt

Ny versjon av Patagonias mangeårige, trofaste model - nå som 3-lags jakke. Jakken er vanntett, solid og holdbar og har en innvendig overflate som kjennes behagelig selv mot bar hud. Det er brukt 50-denier ECONYL® 100% resirkulert nylon ripstop ytterstoff, en PU-membran med 13% biobasert innhold og overflaten er i tillegg DWR-behandlet. Jakken er produsert på en Fair Trade-sertifisert fabrikk - i likhet med alle Patagonias skalljakker. To stikklommer med glidelås, to-veis glidelås til lufting under armene og justerbar hette. Vekt 394g.
kr 2 799,00

Patagonia W's Down Sweater Hoody

Down Sweater Hoody fra Patagonia er en varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanti garanterer at dunen er sporbar tilbake til gjess som verken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken.
kr 3 799,00