Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Patagonia

Sorter etter
Vis per side

M Retro Pile Jkt

Kul retro fleecejakke fra Patagonia - holder deg garantert varm. Fair Trade-sertifisert.
kr 1 999,00

M's Down Sweater

Patagonia Down Sweater er en varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanterer at dunet er sporbart tilbake til gjess som verken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken.
kr 3 599,00

M's Torrentshell 3L Jkt

Ny versjon av Patagonias mangeårige, trofaste model - nå som 3-lags jakke. Jakken er vanntett, solid og holdbar og har en innvendig overflate som kjennes behagelig selv mot bar hud. Det er brukt 50-denier ECONYL® 100% resirkulert nylon ripstop ytterstoff, en PU-membran med 13% biobasert innhold og overflaten er i tillegg DWR-behandlet. Jakken er produsert på en Fair Trade-sertifisert fabrikk - i likhet med alle Patagonias skalljakker. To stikklommer med glidelås, to-veis glidelås til lufting under armene og justerbar hette. Vekt 394g.
kr 2 499,00

W Hi-Loft Down Hooded Vest

Kul dunvest med hette fra Patagonia. Ytterstoff og fôr i 100% resirkulert polyester, fylt med 100% resirkulert 600-dun. Vesten har to stikklommer og en innerlomme - alle med glidelås. Hetten er justerbar, og vesten er produsert på Fair Trade-sertifisert fabrikk.
kr 2 499,00

W's Down Sweater Hoody

Down Sweater Hoody fra Patagonia er en varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanti garanterer at dunen er sporbar tilbake til gjess som verken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken.
kr 3 499,00

W's Retro Pile Hoody

Kul retro fleecejakke til dame fra Patagonia - holder deg garantert varm. Fair Trade-sertifisert.
kr 1 999,00