Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Odlo

Odlo

Odlo Odlo

Sorter etter
Vis per side

Odlo Jacket softshell NORDSETER

Softshelljakke til dame fra Odlo med et moderne design og snitt. Lommer med glidelås. Body mapping konstruksjon. Vindavvisende i front.
kr 999,00

Odlo Jacket ZEROWEIGHT

Løpejakke til dame fra Odlo. Fortsett å løpe selv når været endrer seg med Zeroweight løpejakke. En vindtett jakke som kan pakkes i seg selv. Laget i vindtett materiale som gir deg god beskyttelse under vindforhold. Og til hjelp mot at varmen bygges opp innvendig, gir en laser kuttet ventilasjon på rygg gir deg perfekt utlufting. Jakken kan pakkes i en av lommene og en innsydd stropp gjør at jakken kan bæres med seg på håndleddet/armen. Refleksdetaljer hjelper deg å være synlig i mørket.
kr 500,00

Odlo Shirt l/s crew neck ORIGINALS (W)

Prøv vår fantastiske undertøystopp til dame fra Odlo Originals Light-kolleksjon. Elastisk ribbet strukturstrikk som gir maksimal bevegelsesfrihet. Toppen byr på en svært komfortabel og myk følelse og komfort, gir svært god fukttransport og tørker raskt. Odlo Effect, antibakterielt behandlet for å hindre uønsket lukt.
kr 449,00

Odlo Socks quarter CERAMICOOL

ODLO’s nye CERAMICOOL Quarter løpesokk er spesial-designet for den kravstore løperen. Unisex.
kr 149,00

Odlo Socks quarter CERAMICOOL RUN

ODLO’s nye CERAMICOOL Quarter løpesokk er spesial-designet for den kravstore løperen. Unisex.
kr 149,00

Odlo Tights ZEROWEIGHT dame

Zeroweight Tights fra Odlo. Det lette, pustende materialet byr på komfort og maksimal bevegelsesfrihet under trening, slik at du alltid føler deg komfortabel selv på varme dager. ZeroScent-teknologi holder ubehagelige lukt borte, selv om treningsøkten din er lengre. Andre smarte detaljer er en lomme for penger og nøkler, justerbar linning og refleksdetaljer som gir bedre sikkerhet når du løper i mørket.
kr 899,00
banner