Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Odlo

Odlo

Odlo Odlo

Sorter etter
Vis per side

Odlo Jacket AEOLUS ELEMENT

Hold farten opp i skiløypene men denne Aeolus Element skijakken fra ODLO. 3 lags softshell materiale holder deg beskyttet når kulden og vinden utfordrer deg. God isolasjon holder deg varm, og "eyelet" strukturen på jakkens innside gir en perfekt fukt transport så du holder deg tørr og varm på skituren din. Damamodell.
kr 550,00

Odlo Jacket softshell NORDSETER

Softshelljakke til dame fra Odlo med et moderne design og snitt. Lommer med glidelås. Body mapping konstruksjon. Vindavvisende i front.
kr 999,00

Odlo Jacket ZEROWEIGHT

Løpejakke til dame fra Odlo. Fortsett å løpe selv når været endrer seg med Zeroweight løpejakke. En vindtett jakke som kan pakkes i seg selv. Laget i vindtett materiale som gir deg god beskyttelse under vindforhold. Og til hjelp mot at varmen bygges opp innvendig, gir en laser kuttet ventilasjon på rygg gir deg perfekt utlufting. Jakken kan pakkes i en av lommene og en innsydd stropp gjør at jakken kan bæres med seg på håndleddet/armen. Refleksdetaljer hjelper deg å være synlig i mørket.
kr 500,00

Odlo Set ACTIVE WARM Heritage

Dette Odlo undertøy-settet til dame må prøves. Settet gir deg en varm og tørr "next to skin" opplevelse. Varmeisolerende med lett børstet/flosset innside som holder deg varm, og som transporterer fukt bort fra kroppen. Ideell for bruk under kalde forhold. Antibakterielt behandlet for å hindre uønsket lukt. Svært myk, behagelig og god passform for god bevegelsesfrihet.
kr 1 099,00

Odlo Set ACTIVE WARM KIDS Heritage

ODLO Active warm undertøysett til de aller minste er svært mykt og behagelig. Ikke alle barn liker ull på grunn av kløe. Dette undertøyet er laget i ren polyester som transporterer fukt svært godt, og som på grunn av frosset innside varmer spesielt godt. Odlo Active Warm kan fort bli en favoritt for de aller minste. Behandlet med Odlo Effect mot ubehagelig lukt. Svært elastisk for at barnet skal kunne leke og utfolde seg fritt.
kr 749,00

Odlo Shirt l/s crew neck ORIGINALS (W)

Prøv vår fantastiske undertøystopp til dame fra Odlo Originals Light-kolleksjon. Elastisk ribbet strukturstrikk som gir maksimal bevegelsesfrihet. Toppen byr på en svært komfortabel og myk følelse og komfort, gir svært god fukttransport og tørker raskt. Odlo Effect, antibakterielt behandlet for å hindre uønsket lukt.
kr 449,00

Odlo Socks quarter CERAMICOOL

ODLO’s nye CERAMICOOL Quarter løpesokk er spesial-designet for den kravstore løperen. Unisex.
kr 149,00

Odlo Socks quarter CERAMICOOL RUN

ODLO’s nye CERAMICOOL Quarter løpesokk er spesial-designet for den kravstore løperen. Unisex.
kr 149,00

Odlo Tights ZEROWEIGHT dame

Zeroweight Tights fra Odlo. Det lette, pustende materialet byr på komfort og maksimal bevegelsesfrihet under trening, slik at du alltid føler deg komfortabel selv på varme dager. ZeroScent-teknologi holder ubehagelige lukt borte, selv om treningsøkten din er lengre. Andre smarte detaljer er en lomme for penger og nøkler, justerbar linning og refleksdetaljer som gir bedre sikkerhet når du løper i mørket.
kr 899,00

Odlo T-shirt s/s crew neck ELEMENT

Teknisk t-skjorte for dame som ønsker et stilrent plagg med stoffteknologi som leverer. Ekstremt pustende materiale som transporterer fuktighet og svette bort fra huden din for rask og effektiv fordamping. Antibakterielt stoff hjelper til å bekjempe vond lukt. En løs passform som føles ultra komfortabel når du presser grensene dine. Med en myk følelse og aktive materialer for å holde deg tørr og fresh, er Element Light t-shirt et godt valg for dine treningsøkter.
kr 150,00
banner