Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

OAKLEY

Sorter etter
Vis per side

Flight Jacket 05/Matte Navy Prizm Road

Oakley Flight Jacket har det ultimate designet for sykling, løping, langrenn osv. Den rammeløse toppen og det justerbare nesepartiet gir optimal ventilasjon og bedre synsvinkel, mens lav vekt og silikonpartier på stengene sørger for at brillen sitter godt og komfortabelt. Nyutviklet nesebro med luftemulighet som forebygger dugg. Brillen leveres med 2 sett utskiftbare stenger for optimal tilpasning til ulike hjelmtyper. Tilgjengelig med flere ulike Prizm linser med maksimal kontrast tilpasset landevei, stisykling eller snø. Briller til aktivitet.
kr 2 260,00

HOLBROOK 0155/Matte Black WARM GREY

Oakley's bestselgende lifestyle solbrille. Holbrook er en tidløs og lett solbrille til fritidsbruk, som passer de aller fleste. Med Prizm linse får du forsterket kontrast og klarere farger, som gjør den svært behagelig å ha på. Linsen DEEP WATER POLARIZED er polariserte prizm linser som tar bort alle overflaterefleksjoner samt forsterker kontrast, som gjør den spesielt gunstig hvis du er på sjøen eller ved vann.
kr 1 500,00

JAWBREAKER 2131/POLWHT PRIZM SNOW

Oakley Jawbreaker er den ultimate sportsbrillen. Laget for å imøtekomme kravene til toppidrettsutøveren. Spesielt tilpasset fasong for optimalt synsfelt ved sykling og ski. Jawbreaker kommer med Prizm teknologi. Prizm er en revolusjonerende linseteknologi fra Oakley. Disse filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Prizm glassene slipper flere farger igjennom uten å slippe inn mer lys. Denne teknologien gir klar sikt og skarpere kontraster, og dermed et mer detaljert bilde av omgivelsene. Prestasjonen og sikkerheten ivaretas ved at du får et klarere overblikk over eventuelle hindringer, uavhengig av hvilket terreng du befinner deg i. Switchlock teknologien lar deg enkelt bytte glass på brillene på kort tid for at du skal kunne tilpasse deg ulike omgivelser. Selve rammen har en god passform med three-point-fit, som gjør at brillene kun sitter på nesen og sidene av hodet. Denne innovasjonen gjør at man eliminerer trykkpunkter som klassiske briller har. Justerbare stenger.
kr 2 150,00

JAWBREAKER 35/ TDF Carbon Prizm Road

Oakley Jawbreaker er den ultimate sportsbrillen. Laget for å imøtekomme kravene til toppidrettsutøveren. Jawbreaker kommer med Prizm teknologi. Prizm er en revolusjonerende linseteknologi fra Oakley. Disse filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Prizm glassene slipper flere farger igjennom uten å slippe inn mer lys. Denne teknologien gir klar sikt og skarpere kontraster, og dermed et mer detaljert bilde av omgivelsene. Prestasjonen og sikkerheten ivaretas ved at du får et klarere overblikk over eventuelle hindringer, uavhengig av hvilket terreng du befinner deg i. Switchlock teknologien lar deg enkelt bytte glass på brillene på kort tid for at du skal kunne tilpasse deg ulike omgivelser. Selve rammen har en god passform med three-point-fit, som gjør at brillene kun sitter på nesen og sidene av hodet. Denne innovasjonen gjør at man eliminerer trykkpunkter som klassiske briller har. Justerbare stenger.
kr 2 199,00

JAWBREAKER 4831/MATTE BLACK PRIZM TRAIL TORCH

Laget for å imøtekomme kravene til toppidrettsutøveren. Utskiftbare linser og justerbare stenger med Prizm teknologi i glassene.
kr 2 150,00

JAWBREAKER 5031/MATTE BLACK PRIZM ROAD BLACK

Laget for å imøtekomme kravene til toppidrettsutøveren. Utskiftbare linser og justerbare stenger med Prizm teknologi i glassene.
kr 2 150,00

RADAR EV PATH 69/TDF Yellow Prizm Road

Sportsbrille med utvidet synsfelt. Prizm teknologi i glassene.
kr 1 999,00