Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Morild

Sorter etter
Vis per side

GLITRE HALS Hvit OS

Morild har utviklet en helt eventyrlig sportskolleksjon med plagg som holder deg varm under de fleste forhold og gjør deg synlig for å øke sikkerheten når du er ute. Halsen har refleks, god design og funksjonell utforming. Onesize. 88% Polyester, 12% Elastan + Morild-refleks = 100% Morild Norway.
kr 199,00

GLITRE HALS Sort OS

Morild har utviklet en helt eventyrlig sportskolleksjon med plagg som holder deg varm under de fleste forhold og gjør deg synlig for å øke sikkerheten når du er ute. Halsen har refleks, god design og funksjonell utforming. Størrelse: Onesize. Materiale: 88% Polyester, 12% Elastan + Morild-refleks = 100% Morild Norway.
kr 199,00

Glitre Lue JR Sort One Size

Morild er tilhengere av en aktiv barndom som er full av mestring og utvikling. Derfor har de designet en egen sportskolleksjon for barn som kombinerer det beste fra deres produkter for å gi barna plagg som holder dem varme under de fleste forhold. Der er også viktig at barna er synlige når de er ute. Luene fra Morild er spekket med kraftig refleks og friske farger. Størrelse: Onesize, barn. Glitre luer til barn passer de fleste småtroll på ca 3 - 8 år. Barn 8 år+ vil i de fleste tilfeller passe voksenmodellen av Morild Glitre lue. 88% Polyester, 12% Elastan + Morild-refleks = 100% Morild Norway.
kr 199,00

Morild Fonn Lue Baby Brun

Morild Fonn snørelue med refleks er en god og varm lue til de minste barna. Lua har ekstra vindstopper rundt ørepartiene og heldekkende fleecefór for ekstra beskyttelse. Snora er lett å feste under haka. Det er kraftig refleks i duskene og i striper rundt hele lua for god synlighet, og navnelapp slik at det blir enklere i barnehagen og på skolen. Størrelse: Onesize - småbarn (Hodestørrelse 40-48 cm/ca 1-3 år). Materiale: 55% Polyester, 20% Nylon, 19% Bomull, 6% Ull + Morild-refleks = 100% Morild Norway.
kr 149,50 kr 299,00

Morild GLITRE LUE Hvit OS

Morild har utviklet en helt eventyrlig sportskolleksjon som kombinerer det beste fra deres produkter for å gi deg plagg som holder deg varm under de fleste forhold og gjør deg synlig for å øke sikkerheten når du er ute. Glitre lue har refleks, god design og funksjonell utforming slik at du kan konsentrere deg om ditt neste eventyr uten å bekymre deg for vær og vind. Onesize voksen, passer også til junior fra 8 år. 88% Polyester, 12% Elastan + Morild-refleks = 100% Morild Norway.
kr 199,00

Morild Glitre Lue JR Corall One Size

Morild er tilhenger av en aktiv barndom som er full av mestring og utvikling. De har designet en egen sportskolleksjon for barn som kombinerer det beste fra deres produkter for å gi barna plagg som holder dem varme under de fleste forhold. Det er også viktig at barna er synlige når de er ute. Derfor har Morild spekket plaggene med kraftig refleks og friske farger. Luene har refleks, god design og funksjonell utforming slik at barna kan konsentrere seg om sitt neste eventyr. Glitre lue jr er one size og passer de fleste småtroll på ca 3 - 8 år. Barn 8 år + vil som oftest passe i voksenstørrelsen av Morild Glitre lue. 88% Polyester, 12% Elastan + Morild-refleks = 100% Morild Norway.
kr 199,00

Morild GLITRE LUE Varm Gul OS

Morild har utviklet en helt eventyrlig sportskolleksjon som kombinerer det beste fra deres produkter for å gi deg plagg som holder deg varm under de fleste forhold og gjør deg synlig for å øke sikkerheten når du er ute. Glitre lue har refleks, god design og funksjonell utforming slik at du kan konsentrere deg om ditt neste eventyr uten å bekymre deg for vær og vind. Størrelsen er one size voksen, passer også til junior fra 8 år. Materialinnhold: 88% Polyester, 12% Elastan + Morild-refleks = 100% Morild Norway.
kr 199,00
banner