Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

INNOVA

Sorter etter
Vis per side

Champion Driver Leopard 165-16 Assorted Colors ONESIZE

Leopard fra Innova er et utmerket valg som den første fairwaydriveren i baggen. Nyttig for lange rette kast, hyzerkast, anhyzere og rollere. Leopard har en utmerket glide og er lett å kaste rett og langt, noe som gjør den spesielt godt egnet for nye spillere. De mer erfarne spillere vil sette pris på Leoparden som en turnoverdisc, finessedriver på trange fairways og som en roller man kan stole på.
kr 209,00

Discover Backpack Burgundy/Grey ONESIZE

Discover Disc Golf Backpack er en kompakt og lett ryggsekk som tar opp til 15 golfdiscer. Discgolfsekken er perfekt for enhver diskgolfspiller som er på utkikk etter en allsidig sekk til en rimelig pris. Hovedrommet er avstivet og delt slik at discene holder seg på plass. Den store putterlommen på toppen har plass til to puttere eller andre verdisaker. Glidelåser sørger for at ting holder seg på plass under transport. Flaskeholderen er justerbar og har plass til de mest populære flaskestørrelsene. Sidelommen kan lukkes med borrelås og har plass til scorekort, nøkler, mobiltelefon, lommebok, minier eller andre små ting du måtte trenge på banen.
kr 349,00

Innova GO bag BLUE ONESIZE

Innova Go er et rimelig alternativ for nye spillere.
kr 129,00

Innova G-Star Midrange Vroc Assorted Colors

Innova G-Star Vroc er en rask og rettflygende Roc som utmerker seg som en kontrollerbar mellomdistansedriver fra tee og til finesseinnspill fra fairway til kurv. V-teknologien i discen gjør at den retter seg raskt opp, noe som gjør den til en pålitelig og fin midrange. G-Star Vroc holder linjen sin i en rekke forskjellige vindforhold. En ideell "Go-To" mellomdistansedisc i nesten enhver situasjon. Erfarne spillere vil elske allsidigheten til denne disken, mens nye spillere kan stole på at den alltid vil avlutte svevet sitt med en kontrollert fade.
kr 219,00
banner