Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

INNOVA

Sorter etter
Vis per side

Champion Driver Firebird 173-1 Assorted Colors ONESIZE

Overstabil driver som fungerer veldig bra i motvind. Firebird er Innova sin mest populære motvindsdriver. Kombinasjonen av speed og stabilitet gjør det mulig å kaste inn i sterk motvind uten å være redd for å miste kontroll på discen. En utmerket disc til lange flexkast og også en favoritt til forehand- og tommelkast. Dette er en disc du vil finne i bagen til mange av proffene.
kr 209,00

Champion Driver Leopard 173-17 Assorted Colors ONESIZE

Innova Champion Driver Leopard 173-175 g er et utmerket valg som den første fairway driveren i baggen. Nyttig for lange rette kast, hyzerkast, anhyzere og rollere. Leopard har en utmerket glide og er lett å kaste rett og langt, noe som gjør den spesielt godt egnet til nye spillere. De mer erfarne spillere vil sette pris på Leoparden som en turnover disc, finessedriver på trange fairways og som en roller man kan stole på.
kr 209,00

Champion Driver Valkyrie Assorted Colors 173-175G

Innova Champion Driver Valkyrie 173-175 g er en turnover driver med mye glide som passer bra til nye spillere. Valkyrie holdt også verdensrekorden i lengde i et tiår med et kast på hele 249,9 meter. Valkyrie kan være med på å gi nye og viderekommende spillere ekstra lengde ute på banen. I litt lettere vekter kan man få ekstrem lengde i medvind, mens den i tyngre vekter også vil takle moderat motvind og gi god lengde. Egenskapene til Valkyrie gjør den også til et bra valg til lange anhyzerkast og lange rollere.
kr 219,00

Champion Midrange Mako3 178-18 Assorted Colors ONESIZE

Innova Champion Midrange Mako3 178-180 gram er den nyere, litt raskere versjonen av den rettflygende mellomdistanse discen, Mako. Mako3 er den perfekte discen for alle som ønsker en rettflygende disc med liten til ingen fade. Som spiller vil du sette pris på de ekstra meterne du vil få som et resultat av den ekstra gliden denne discen har. Hvis du kun skal ha med en disc på banen så er Mako3 et godt valg.
kr 209,00

Discover Backpack Burgundy/Grey ONESIZE

Discover Disc Golf Backpack er en kompakt og lett ryggsekk som tar opp til 15 golfdiscer. Discgolfsekken er perfekt for enhver diskgolfspiller som er på utkikk etter en allsidig sekk til en rimelig pris. Hovedrommet er avstivet og delt slik at discene holder seg på plass. Den store putterlommen på toppen har plass til to puttere eller andre verdisaker. Glidelåser sørger for at ting holder seg på plass under transport. Flaskeholderen er justerbar og har plass til de mest populære flaskestørrelsene. Sidelommen kan lukkes med borrelås og har plass til scorekort, nøkler, mobiltelefon, lommebok, minier eller andre små ting du måtte trenge på banen.
kr 319,00

G-Star Midrange Vroc Assorted Colors ONESIZE

Innova G-Star Vroc er en rask og rettflygende Roc som utmerker seg som en kontrollerbar mellomdistansedriver fra tee og til finesseinnspill fra fairway til kurv. V-teknologien i discen gjør at den retter seg raskt opp, noe som gjør den til en pålitelig og fin midrange. G-Star Vroc holder linjen sin i en rekke forskjellige vindforhold. En ideell "Go-To" mellomdistansedisc i nesten enhver situasjon. Erfarne spillere vil elske allsidigheten til denne disken, mens nye spillere kan stole på at den alltid vil avlutte svevet sitt med en kontrollert fade.
kr 219,00

Innova GO bag BLACK ONESIZE

Innova Go er et rimelig alternativ for nye frisbeegolf spillere.
kr 129,00

Innova GO bag BLUE ONESIZE

Innova Go er et rimelig alternativ for nye spillere.
kr 129,00

Star Driver Roadrunner 173-175 Assorted Colors ONESIZE

Star Driver Roadrunner 173-175 gram fra Innova er en driver med mye glide. En av de beste discene for rollere og lange anhyzerkast. Kraftkastere vil bruke denne discen til lange finessekast og rollere. For de med litt mindre kraft passer Roadrunner utmerket til rette kast, lange anhyzere og som en kontrolldriver.
kr 209,00

Star Driver TL3. 173-175g Assorted Colors ONESIZE

Star Driver TL3 173-175g fra Innova er en allsidig fairway driver som passer til spillere i alle nivåer. Den har god glide med moderat fade. Ofte kjent som storebroren til Leopard.
kr 209,00
banner