Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Hestra

Sorter etter
Vis per side

Hestra Alvar

Hestra Alvar er en klassisk hanske til herre laget av slitesterkt geiteskinn med myk fleece foring, for en varm og mye følelse. Et klassisk utseende gjør at hansken passer til de fleste anledninger. Hansken har touchpoint på fingrene.
kr 600,00

Hestra Army Leather Heli Ski - 5 fing

Hestra sin mest kjente og klassiske hanske med mange funksjoner og bruksområder. En bestselger gjennom mange år. Overdel i vind-, vanntett og pustende HESTRA Triton polyamid stoff. Impregnert geiteskinn i håndflaten, det mest slitesterke skinnet på markedet. Det uttagbare foret er i en polyester/Bemberg- og Gloftblanding som slipper mye luft og isolerer godt. Hestra sin toppmodell i markedets høyeste kvalitet. For skikjørere og tøffe turer. Hansken har også handcuff, snølås og karabinkrok.
kr 1 400,00

Hestra Army Leather Heli Ski - mitt

Hestra sin mest kjente og klassiske vott med mange funksjoner. En bestselger gjennom mange år. Kan kombineres med andre linere. Overdel i vind-, vanntett og pustende HESTRA Triton trelags polyamidtekstil. Impregnert Army-Leather geiteskinn i innerhånd. Lang i mansjetten for å stenge ute snø og vind. G-Loft isolasjon og uttagbar Bemberg/Polyester linning. Hestra sin toppmodell, en vott i markedets høyeste kvalitet. For skikjørere og tøffe turer.
kr 1 400,00

Hestra Baby Zip Long - mitt

Lang, myk og varm vott for de aller minste. Lett å ta av og på takket være glidelåsen langs siden. Høy kvalitet til en bra pris. Primaloft isolasjon. Vind-, vanntett og pustende Hestra Micron materiale i overmaterialet.
kr 225,00

Hestra Fjellvotten Sr. - mitt

Hestra sin tradisjonelle fjellvott med kraftig stoff og print i innerhånden. Votten har uttagbart ullfór, Wool Terry / Pile lining. Vind-, vanntett og pustende Hestra Triton materiale. Passer like godt til hverdags, på fjellturer så vel som skiturer. Høy kvalitet til et bredt bruksområde.
kr 750,00

Hestra Fält Guide Glove - 5 finger

Hestra Fält Guide Glove er en meget slitesterk lærhanske oppkalt etter en av Sveriges ledende overlevelses- og friluftsekspert, Lars Fält. Hansken har robust okseskinn på håndbaken, og mykt geiteskinn i håndflata, som gir godt grep og en supersolid og vakker hanske. En avtagbar innerhanske i ull med frotté på håndbaken gjør skinnhansken både varm og slitesterk.
kr 1 100,00

Hestra Gauntlet Sr. - 5 finger

Hansken er laget i Hestra Proton, et stoff som er vindtett, vanntett og pustende. Ikke teipede sømmer. En lengre hanske med uttagbart fleece for. Innerhånden er laget av PU som gjør hansken slitesterk. Kan vaskes i maskin. Passer bl.a. til fritid, ski og snowboard.
kr 600,00

Hestra Helags Jr. - mitt

En flott vott fra Hestra med utagbart ullfòr og naturgarvet skinn i håndflaten. Passer både utenpå andre modeller som skallvott, og alene. Flott klassisk design.
kr 599,00

Hestra Isaberg CZone Jr - 5 finger

En myk og varm junior hanske med CZone membran som gjør den vanntett og vindtett. Overhånd i vind, vanntett og ventilerende HESTRA Proton / Polyamid stoff. PU i innerhånd. Fôr av bemberg/polyester for en behagelig følelse. Fiberfill isolasjon.
kr 379,00

Hestra Klaebo Pro Model - 5 finger

Klæbo Pro modell fra Hestra er en langrennshanske designet og utviklet i samarbeid med Johannes Høsflot Klæbo. Langrannshansken passer for alle. Med strikk rundt håndleddet for at hansken skal sitte godt på. Kan vaskes i maskin.
kr 599,00

Hestra Leather Box - mitt

Klassisk og enkel skinnvott fra Hestra som passer like bra til hverdags som i skibakken. Uttagbart fòr i polyester pile.
kr 599,00

Hestra Primaloft Leather Female - 5 finger

Myk og varm damehanske med isolasjon av Primaloft som gir en dunfølelse med meget god varmeevne. Spesielt tilpasset damehender. Vind-, vanntett og pustende Hestra Micron polyestermateriale. Til all slags vinterbruk.
kr 599,00

Hestra Primaloft Leather Female - mit

Myk og varm damevott med isolasjon av Primaloft som gir en dunfølelse med meget god varmeevne. Spesielt tilpasset damehender. Vind-, vanntett og pustende Hestra Micron polyestermateriale. Til all slags vinterbruk. Kvalitetsvott til en god pris.
kr 600,00

Leather Balm WHITE ONESIZE

Lærsmøring fra Hestra som smører og beskytter lærproduktene dine fra å tørke ut. Forlenger levetiden, smidigheten og de vannavstøtende egenskapene til læret. Enkelt å påføre hanskene dine. Smør de inn med et tøystykke til læret er mettet. Lyse farger kan mørkne noe etter påføring. Inneholder kun naturlige ingredienser. Hestra anbefaler Leather Balm til geiteskinn og okseskinn. Andre lærtyper trekker ikke til seg lærsmøringen like godt og kan etterlate en klebrig overflate og se flekkete ut med fargevariasjoner.
kr 120,00
banner