Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Halvarssons

Sorter etter
Vis per side

BELT LÆRBELTE HALVARSSON

Lærbelte med metallspenne. S = 94 cm, M = 109 cm, L = 124 cm
kr 198,40 kr 248,00

Contour jakke Lady

Myk og god jakke i Polyester fleece.
kr 898,00

Coral fleecevest

Fleecevest med temperaturregulerende Outlast®.
kr 299,00

Djurmo Fleecejakke

Teknisk fleecejakke som er fin som mellomlag.
kr 795,00

Eagle Skinnjakke

Klassisk skinnjakke i vasket geiteskinn, CE-sertifisert klasse "AA". Jakken har HI-ART® forsterkning på skuldre og albuer, og trippel sømmer i utsatte områder. Justerbare CE-sertifiserte albue- og skulderbeskyttere, nivå 2. Kan suppleres med ryggbeskyttelse. Jakken kan kobles sammen med bukse.
kr 4 295,00

Electra tekstiljakke

kr 3 177,00

Halogen Lady

Vind og vanntett regnjakke med Dryway+ membran. High Visibility, neongul for synlighet og sikkerhet. Jakken passer utenpå MC-jakker. Den har lommer utvendig og innvendig, stramming på overarm, underarm, håndledd, hals, midje og nederst.
kr 1 895,00

LIGHT WOOL LONGS

Meget behagelig tynn ulllongs fra Halvarssons med Outlast® og Merinoull. Outlast er temperaturregulerende og svettereduserende teknologi og merinoull er varmende og fukttransporterende.
kr 598,00

Light Wool Sweater

Meget behagelig tynn ulltrøye fra Halvarssons med Outlast® og Merinoull. Outlast er temperaturregulerende og svettereduserende teknologi og merinoull er varmende og fukttransporterende.
kr 698,00

Malung Tekstilbukse

Multifunksjonell bukse med avtakbar vanntett Dryway + 2.0 funksjonsmembran og Outlast ® temperaturregulerende fôr. DWR (Durable Water Repellent) behandlet tekstil. Buksen er CE-sertifisert, klasse AA. HI-ART® forsterkning på knær og hofter. Justerbare CE-sertifisert hofte- og knebeskyttere, nivå 2. Ventilasjonsåpninger på bena øverst og bak. Stretchpaneler i ryggen og over knærne for økt komfort. Kan kobles sammen med jakke.
kr 4 995,00

Mesh Pants

Superundertøybukse i Polyester / Spandex og ventilert mesh. Hurtigtørkende og behagelig bukse å ha under MC-buksen.
kr 298,00

Mesh Sweater

Langermet teknisk trøye fra Halvarssons som er perfekt å ha under MC-klær.
kr 298,00

Mora Tekstiljakke Svart/grønn

Multifunksjonell jakke med utakbart, vanntett Dryway+ 2.0 membran og Outlast® temperaturregulerende for. Flere åpningsmuligheter på armene og på brystet, og åpent ryggparti for god ventilasjon. DWR (Durable Water Repellent) behandlet tekstil. Vannavstøtende nubuck skinn på skuldre og albuer. Jakken er CE sertifisert, klasse AA. HI-ART forsterkninger på skuldre og albuer. Regulerbare CE sertifiserte skulder- og albuebeskyttere, nivå 2. Avtagbar krage. Regulerbar armvidde med WindWire justeringsteknologi og justerbar midje. Stretchpaneler på albuer og skuldre. Kan kompletteres med ryggbeskytter og kobles sammen med bukse.
kr 6 995,00

Powerbank Collar

Tekstil"hals" med fleecefôr fra Halvarssons. "Halsen" har innlagte varmetråder. Ekstern powerbank brukes som strømkilde (medfølger ikke). Finnes i en størrelse.
kr 398,40 kr 498,00

Primus

Tykk og god geiteskinnhanske fra Halvarssons. Hansken har Alufoil varmereflekterende for og MCFit så ikke foret følger med når du tar av hansken. Den har HI-ART® forsterkninger og vind- og vanntett Dryway+® membran. I tillegg har hansken justerbar krage og håndledd.
kr 748,50

Protector Set Men Pants Level 1

CE-sertifisert beskyttelse for hofter og knær i henhold til beskyttelsesklasse nivå 1. Utviklet for bukser tilpasset Halvarssons Safety Attach System - SAS. Det er borrelås på beskytterne for personlig tilpasning.
kr 295,00

Shield L2

kr 1 395,00

Silk Glove

Varmende innerhanske i silke. Fin hanske å bruke under andre votter og hansker.
kr 149,00

Silk glove

Varmende innerhanske i silke. Fin hanske å bruke under andre votter og hansker.
kr 148,00

Sock Long Summer

Lang strømpe i Polyester / Coolmax. Kommer i 2 størrelser: 36-40 og 41-45
kr 148,00

Sock Wembley

Lange strømper i ull, Coolmax og Acryl. Perfekte under MC-støvler.
kr 70,80

Sock Wistler

Lang sokk til bruk inni MC-støvler i Ull/Akryl/Coolmax. En str 36-40.
kr 128,00

Torso

Tynn jakke i spandex og mesh med CE-godkjente beskyttere på skuldre og albuer fra Halvarssons. Kan kompletteres med vår CE-godkjente ryggbeskytter SECURE L2. Jakken har hull til tommel. Finnes i unisex str S-3XL.
kr 898,00

Vindtett trøye lang arm

Undertøy i 100% polyester mesh konstruksjon. Vindtett stoff i front. Fukttransporterende og hurtigtørkende.
kr 399,00

Waist flex

Forlengelsesstykke tilpasset sammenkobling av Lindstrands eller Halvarssons jakker og bukser som er klargjort med glidelås i midjen. Herre 80 cm, dame 70 cm.
kr 199,00