Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Hagløfs

Sorter etter
Vis per side

Mid Fjell Shorts Men

Haglöfs Mid Fjell Shorts er en allsidig tur- og fritidsshorts i tradisjonelt, delikat design. En teknisk turshorts produsert i Haglöfs Climatic Stretch materiale som beskytter godt mot vind, puster godt og er meget slitesterk. En solid shorts med smarte løsninger, god passform og lang levetid. Passer til enkle fjellturer, friluftsliv, hverdags og reise. Flere lommer, både åpne og med glidelås. Beskytter mot vind, tørker fort og puster godt. 94% Polyamide, 6% Elastane.
kr 799,00

MID II FLEX PANT WOMEN

Haglöfs MID II Flex Pants Women er en lett, allsidig og meget komfortabel tur- og fritidsbukse til dame som puster godt. Buksen passer meget godt til fjelltur, friluftsliv og en aktiv hverdag. Den er vindavvisende og tørker fort om det kommer en regnskur. Det er stretch over kne og baken og det er god passform. Buksa har glidelås nederst på beina, hvor det også er ankelstramming. Det er 5 gode lommer på buksa, tre med glidelås. Vekt: 415 gram i størrelse M. Materiale: Climatic: 94% nylon, 6 % elastane. Bluesign godkjent produkt.
kr 1 600,00

Mirth Tee Women

Haglöfs Mirth Tee Women er en stilig t-skjorte for aktive hverdager og generelt friluftsliv. En fin t-skjorte med feminint snitt i 100% organisk bomull som er myk og behagelig mot huden.
kr 299,00