Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

G-FORM

Sorter etter
Vis per side

G-Form Pro-S Compact Leggbeskyttere

G-Form Pro-S Compact er en tettsittende leggskinn-type som er superkomfortable, lette, små og best av alt; ekstremt effektive. Leggskinnene har en strømpe laget av kompresjonsmateriale, som både er elastisk og har stor sliteevne. Unik og revolusjonerende RPT-teknologi (Reactive Protection Technology'), som gjør at ''skallet'' er tynnere, lettere og gir bedre beskyttelse enn såkalte hard shell-leggskinner. Skallet er mykt og fleksibelt, men så fort et slag/støt treffer skinnen så blir "skallet" hardt og stivt. Det fleksible skallet absorberer opp til 90% av slagets energi og fordeler det slik at du nesten ikke merker spark, støt eller slag mot leggen. Modellen tilfredsstiller FIFAs krav til leggskinn. Kan vaskes i maskin.
kr 599,00

G-Form Pro-S Leggbeskyttere

Verdens førse myke, fleksible, ermeaktige leggskinne for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av støtbeskyttelse, komfort og ytelse. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den ytterst komfortabel og kan vaskes i maskin.
kr 749,00

Shin guards Pro-S Blade

G-form Pro-S Blade med lav og strømlinjet profil som gir overlegen beskyttelse. De patenterte G-form RPT-puter er myke og fleksible under spill, men herder ved spark. Leggskinnet kan brukes i sokker, eller holdes på plass med de medfølgende strømpene. Strømpen er laget i tynn og svettetransporterende polyester, som holder leggskinnene på plass. Leggskinn og strømpen kan vaskes i maskin slik at hudirritatsjonen blir minimal.
kr 499,00

Shin guards Pro-S Compact Graffiti

Verdens første myke, fleksible, armaktige leggskinn for fotball som oppfyller både CE- og NOCSAE-standardene. Konstruert med et slitesterkt, pustende materiale som gjør den komfortabel og kan vaskes i maskin. Den kombinerer G-Forms unike og patenterte støpte komposittkonstruksjoner og design med en unik integrasjon med XRD®-teknologi for å gi den beste kombinasjonen av beskyttelse mot støt, komfort og ytelse.
kr 699,00
banner