Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Fischer

Sorter etter
Vis per side

AEROLITE SKATE 70

NB! Vi sender foreløpig ikke ski, kun Hent i butikk. Kontakt oss gjerne på tlf 62 41 24 24 eller e-post nettbutikk@sport1elverum.no.

kr 3 300,00

AEROLITE SKATE 70

kr 3 500,00

BCX 5

Back Country støvel med lær og Thinsulate varmeisolerende materiale, for turer i terrenget. Stabil BC såle med medium flex. Triple-F Membrane og Comfort Guard sørger sammen for en tørr, varm og pustende sko. Skoen har også Cleansport NXT, et naturlig enzym som reduserer vond lukt.
kr 2 000,00

BCX 5 NC 48

kr 2 000,00

BCX 6

Fischer BCX 6 er en særlig stabil støvel for fjellski med BC-bindinger. I forhold til konkurrerende BC-støvler tilbyr Fischer bedre passform, mindre inngåing, mykere lengdeflex, og langt bedre ankelstøtte. Med sin grunnutførelse i lær tåler den mange års bruk. Gjennomarbeidet konstruksjon i skikkelig kvalitetslær. Langs hele skoens bunndel har du skarekant, eller kalosjering som det også kalles. Ved å integrere en vanntett gamasje blir pakken komplett. Passformen er bredere og romsligere over tærne enn andre Fischer skisko. Nytt for denne modellen er at ytterforet nå har fått en membran som gjør at du holder deg tørr på føttene. Ankelstøtte for tøft terreng. Vanntett med Triple- F membran: Fischers patent for tørre og varme føtter. Gaiter Ring: Festekroker for gamasjer. Integrert gamasje i vanntett materiale.
kr 3 000,00

BCX GRAND TOUR WATERPROOF

Fischer fjellskisko for sesongen 2021/22! Fischer BCX Grand Tour en fjellskistøvel med middels høyt skaft og god passform. Overdel i lær og den velkjente vanntette Triple-F membranen, som holder deg tørr og varm på beina. Varmt för med ull gir den gode og varme følelsen. Feste for gamasjer. En anvendelig støvel for variert fjellbruk. En smidig støvel med høy komfort og gode varme-egenskaper. Størrelser: 36-49 Unisex. Såle: Rottefella BC. Såle Flex: Middels.
kr 2 800,00

CONTROL

kr 2 200,00

CONTROL MY STYLE

kr 2 200,00

CRUISER

Velkjent og sporty markasko med snøbeskytter, bred lest og Comfort Guard varmeisolerende materiale. Skiskoen har relativt bred lest og Thermo Fit for god passform, lett å ta på og av. Behagelig å ha på foten, og bidrar dermed til å gjøre skituren til en god opplevelse! Str 36-49.
kr 1 750,00

CRUISER MY STYLE

Velkjent og sporty markasko for damer. Feminint utseende og damelest. Snøbeskytter og Comfort Guard varmeisolerende materiale.
kr 1 750,00

CRUISER MY STYLE

kr 1 700,00

E99 EASY SKIN XTRALITE

En turfjellski må være robust og pålitelig, tur etter tur. E99 Easy Skin er kjent for nettopp dette, en stålkantski utviklet for turer og ekspedisjoner. Easy Skin gir mulighet for Fischers egenintegrerte fell som gir pålitelig feste i motbakkene. Genialt enkelt og raskt på og av med fellene. Fellen sitter godt ved hjelp av både selvklebende underside som festes til smøresona samt klips som klikkes på plass. Enkel å ta på og av. Materialblandingen av mohair og nylon har god gli, er svært slitesterk og gir meget godt feste.

NB! Vi sender foreløpig ikke ski, kun Hent i butikk. Kontakt oss gjerne på tlf 62 41 24 24 eller e-post nettbutikk@sport1elverum.no.

kr 4 400,00

Fischer RC3 COMBI

RC3 Combi er varme sko med nytt design, relativt bred lest og Thermo Fit for god passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard for varm, tørr og ventilerende sko. Lett å ta på og av. Skoen har Fischer Fresh - et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Fischers Speed Lock system for hurtigsnøring. Combi-modellen har ankelstøtte for god støtte i skøyting og ekstra stabilitet for klassisk. Sålen er en TURNAMIC® Performance klassisk såle med myk flex. Den takler begge stilarter - perfekt for deg som ønsker kun ett skopar til både skøyting og klassisk. Fischer RC3 Combi har en god balanse mellom komfort og ytelse, samtidig som vekten er lav. Dette er en stabil og behagelig sko til turgåing, og passer til både markaski og semiracingski.
kr 2 799,00

Fischer RC3 COMBI

RC3 Combi er en varm skisko for deg som ønsker kun ett par til begge stilarter, både skøyting og klassisk. Den har en god balanse mellom komfort og ytelse, og passer til mange skimodeller som for eksempel markaski og semiracing.
kr 2 600,00

Fischer SPRINT CROWN

kr 1 199,00

Fischer SPRINT SKO

kr 1 099,00

Fischer SPRINT SKO

kr 1 199,00

Fischer SPRINT SKO

kr 1 099,00

Fischer TOURING

Touring fra Fischer er en prisgunstig og populær skisko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Den er komfortabel med sin relativt brede lest og gode passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snø- og kuldebeskytter holder deg varm og tørr på bena under skituren. TURNAMIC® Touring såle med myk flex. Skoene er innsatt med Fischer Fresh, et enzym som motvirker vond lukt.
kr 1 299,00

Fischer TOURING MY STYLE

Touring My Style fra Fischer er en prisgunstig og populær dameskisko til skiturer i marka og oppkjørte løyper. Den er komfortabel med sin relativt brede lest og gode passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snø- og kuldebeskytter holder deg varm og tørr på bena under skituren. Feminint design og damelest. TURNAMIC® Touring såle med myk flex. Skoene er innsatt med Fischer Fresh, et enzym som motvirker vond lukt.
kr 1 299,00

Fischer TRANSNORDIC 66 EASY SKIN XTRAL

For hjelp og evt kjøp av ski, kontakt oss på tlf 62 41 24 24.
kr 4 699,00
banner