Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Espegard

Sorter etter
Vis per side

Bålpanne underlagsplate NC NS

Plate i galvanisert, svartlakkert stål som beskytter underlaget mot gnister, glør og strålevarme. Platen legges under ildstedet og fungerer best på flate underlag. Den består av tre deler som enkelt kan settes sammen. Passer de fleste ildsted, som f. eks bålpanner og fyrfat. NB! Platen er ikke beregnet for direkte varme. Tenner man bål direkte på platen vil den vil bli overopphetet og underlaget kan ta fyr.
kr 999,00

Steikepanne 18cm

Praktisk støpejernspanne fra Espegard med ekstra langt skaft av tre, til bruk på bål og bålpanne. Liten nok til puttes i tursekken. Opphengskrok i enden av skaftet. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. Settes inn med et tynt lag matolje etter bruk og lagres tørt. Ø 18 cm. Vekt: 3,4 kg.
kr 499,00

Vaffeljern Sort

Tradisjonell «bestemorsmodell» laget i støpegods med langt stålskaft og håndtak av tre. Legges på grillristen i bålpanna eller direkte på bål. Støpejern blir veldig varmt og holder lenge på varmen. Bruk godt med smør eller matfett ved steking. Leveres med eget etui. Settes inn med et tynt lag matolje etter bruk og lagres tørt. Vekt: 3.3 kg.
kr 499,00