Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

DIVERSE

Sorter etter
Vis per side

BERIT OMEGA 3 KAPSLER MCT + D 60

Omega 3-MCT+D trankapsler av norsk skrei er utviklet i samarbeid med landets fremste eksperter. Trankapslene gir tilskudd av Omega 3 fra tran (EPA,DHA,DPA) og sammen med MCT fra kokosolje gir tranen en unik kombinasjon av gode fettsyrer. Trankapslene gir et fullgodt tilskudd av marine fettsyrer og vegetabilsk fettsyrer. Opprinnelsen av fiskeoljen testes av Orvio som kan garantere at norsk skrei er brukt. Dette er de første trankapslene på markedet som er laget av norsk skrei. Kapslene gir også tilskudd av vitamin A og D-vitamin som kan bidra til opprettholdelse av normalt immunsystem. Trankapslene er laget av fiskegelatin. Boksen inneholder 60 trankapsler. Anbefalt bruk: 1-2 kapsler daglig.
kr 229,00

BERIT OMEGA 3-6-9 MILD SITRON 250ML

Få i deg essensielle fetttsyrer som omega-3, vitamin D og MCT med ekte norsk tran fra Berit™. Omega 3-MCT+D tran er utviklet i samarbeid med landets fremste eksperter på fiskeolje og tran. Tranen gir tilskudd av Omega 3 fra tran (EPA,DHA,DPA) og sammen med MCT fra kokosolje gir oljen en unik kombinasjon av gode fettsyrer. Omega 3-MCT+D tran inneholder vitamin A og vitamin D som kan bidra til opprettholdelse av normalt immunsystem, og er en norsk tran med mild smak av sitron. Passer perfekt i smoothie. Anbefalt døgndose: 5 ml (1 ts).
kr 199,00

BODYLAB WHEY100 Sjokolade 1kg

Miks av myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat! Bodylab Whey 100 er et danskprodusert proteinpulver utvunnet av kumelk gjennom moderne og skånsomme filtreringsprosesser. Bodylab Whey 100 består av en blanding av 100 % rent, udenaturert myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat av høyeste kvalitet. Myseprotein er kjent for sin allsidige aminosyreprofil. I forhold til mange andre proteinkilder har Bodylab Whey 100 en svært høy biologisk verdi og inneholder hele 22,9 % forgrenede aminosyrer (BCAA), noe som gjør det til en optimal kilde til ekstra protein. Bodylab Whey er instantisert og kan oppløses ved å røres ut i vann, melk eller juice. Det beste resultatet får du imidlertid ved å anvende en shaker. Proteinpulveret smaker godt, er ikke tilsatt noen form for sukker og inneholder kun få gram naturlig melkesukker. Det inneholder verken aspartam eller AZO-fargestoffer.
kr 249,00

We See Cleaner NC 50 ml

Rengjøring til visir og sportsbriller. We See Cleaner fjerner fett, trafikkfilm og insektrester. Spray på og tørk av. Liten emballasje på 50ml gjør det enkelt å ha med på tur! Vi har også impregnering til visir. We See Rain Off etterlater en usynlig film som er vann-avvisende slik at regndråpene preller av så at du får bedre sikt i regnet. Filmen gjør rengjøringen enklere og insektrester blir lette å fjerne.1-2 spray er nok til et visir.
kr 69,00

We See Cleaner OC OS

Rengjøring til visir og sportsbriller. We See Cleaner fjerner fett, trafikkfilm og insektrester. Spray på og tørk av. Liten emballasje på 50ml gjør det enkelt å ha med på tur!
kr 69,00