Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Craft

Sorter etter
Vis per side

Active Bike RAIN JACKET MEN

Lett, vind- og vanntett jakke som er elastisk og ergonomisk tilpasset. Borrelås justering rundt håndledd.
kr 1 099,00

Active Bike RAIN JACKET WMN

Lett, vind- og vanntett jakke som er elastisk og ergonomisk tilpasset. Borrelås justering rundt håndledd.
kr 440,00

ACTIVE EXTREME UNDER

Myk og ekstremt lett. Meget gode pusteegenskaper. Ergonomisk passform. Holder deg tørr og fresh.
kr 449,00

ACTIVE EXTREME WS GU

Windstopper i front Myk og ekstremt lett boxer Meget gode pusteegenskaper Ergonomisk passform Følger kroppens bevegelser
kr 449,00

Active Extreme Ws Gunde

Myk og ekstremt lett teknisk boksershorts til herre med elastisk vindtett WindStopper® panel i front. Ergonomisk passform. Følger kroppens bevegelser. Meget gode pusteegenskaper. Holder deg tørr og fresh under hver treningsøkt. NB! Bildet kan avvike noe i farge.
kr 449,00

Active Extreme Ws Underpants W

Active Extreme Windstopper kombinerer effektiv fukttransport og Gore Windstopper® vindbeskyttelse. Disse tynne og lette underbuksene har Windstopper-paneler i eksponerte områder og gir god vindbeskyttelse, fukttransport og komfort i intense fysiske aktiviteter i kalde og vindfulle forhold.
kr 399,00

Active Run Fitness Shorts jr

Tekniske løpeshorts til JR. Ergonomisk formsydd med sømmer som er tilpasset muskulaturen og kroppens bevegelse. Materiale med kompresjonsegenskaper og meget gode pusteegenskaper. Meshpunkter for optimal ventilasjon på utsatte områder. Refleksdetaljer for synlighet og liten lomme med glidelås. Passer perfekt til både innendørs og utendørs trening, og super som treningstøy til gymtimene.
kr 349,00

BRILLIANT HEADBAND

Craft Brilliant Headband er et pannebånd til trening på kalde dager. Pannebåndet er laget i mykt, børstet materiale for optimal varme. Refleksdetaljene gjør deg godt synlig i høst- og vintermørket.
kr 199,00

EXC FACEMAPPED PROTE 9800/Black L/XL

Ansiktbeksyttende maske. Egnet for minus grader, egnet for kraftig vind. Masken dekker fra under øyne - hals.
kr 499,00

Pique Classic W

Tradisjonell pique til dame med komfortabel passform og brodert logo på ermet. Laget i funksjonell polyester, som gir god fukttransport. Bredt bruksområde, kan brukes til mange ulike aktiviteter.
kr 399,00
banner