Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Brynje

Sorter etter
Vis per side

Arctic Hat

Lue med 100% syntetisk nettingfór og utside i merinoull og polyamid som gir god slitestyrke og fukttransport, godt egnet på kalde dager. Luen inngår i Arctic Double-serien fra Brynje som er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på Brynjes unike nettingstruktur innerst mot huden kombinert med merinoull på utsiden. Innsiden holder seg tørr på grunn av få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet, mens nettingen binder mye luft som gir den suverene funksjonen. Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen, hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen. Luen passer til alle friluftsaktiviteter og er en klassiker til tur og ekspedisjoner.
kr 399,00

ARCTIC LIGHT HAT olive green S

Brynje Arctic Light Hat er en varm lue i Arctic Double serien, basert på den unike 100% syntetiske nettingstrukturen innerst mot kroppen kombinert med merinoull på utsiden. Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid for bedre slitestyrke og fukttransport. Denne to-lags kombinasjonen er meget lett i forhold til varmeeffekten som oppnås. Luen passer perfekt til all friluftsaktivitet, tur og ekspedisjoner. Størrelse Small.
kr 349,00

Classic Glove, Liners

Classic Glove Liners er tynne, tekniske hansker med Classic Wool, Brynjes mellomtykke ull (190 g/m2). En optimal sammensetning av Merinoull (80%) og Polyamid (20%) sikrer optimal isolasjon og fukttransporterende egenskaper. Brynje benytter Merinoull av den beste kvalitet fra Schoeller, ullen kommer fra farmer hvor det garantert ikke forekommer mulesing. Brynjes Merinoull er Blusign og Oeko-Tex merket, dette sikrer produkter etter bransjens strengeste miljøkrav. To størrelser, small og large.
kr 249,00

Mittens w/net lining

2-lags vott med 100% syntetisk nettingfor innerst og utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid.
kr 329,00