Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Bliz

Sorter etter
Vis per side

Hybrid WHITE OS

kr 999,00

Motion+ WHITE OS

Bliz Motion+ er en allsidig sportsbrille godt egnet til mange ulike idretter. Motion er en strømlinjeformet modell med færre tekniske løsninger. På tross av sin enkelhet er brillen godt likt da den sitter lett på hodet med god passform og komfort. Motions stenger og nesedel er av friksjonsgummi slik at de sitter godt og er komfortable når du utøver krevende idretter. Unisex modell tilpasset normalstore ansikter. Motion er optimal for løping, langrenn og sykling, men også godt egnet for andre krevende idretter. 100% UV-beskyttelse. Uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. To ekstra sett med linser inkludert (kontrast og klar). BLIZ FUSIONS LENS TECH™. Leveres med hardt beskyttelsesetui med lommer til ekstra linser.
kr 699,00

Proflip XT Small Face 2/WHITE NS

Alpinbriller. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Smallface er tilpasset dame og junior. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikonstropp og mykt skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer. Bliz Proflip har flere mesterskapsmedaljer bak seg og brukes i stor grad både av mosjonister og eliteutøvere innen langrenn og skiskyting.
kr 1 099,00

Pro-Flip, Kids 2/WHITE NS

Alpinbriller til junior. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikonstropp og mykt skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer.
kr 699,00

Pro-Flip, Small Face 13/Black NS

Bliz Proflip er den første av Bliz' Profliper, en skjerm som raskt ble svært populær og mye verdsatt. Skjermen er kjent for god funksjonalitet og komfort når du går på ski. Small Face er tilpasset dame og junior. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikon stropp og myk skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer. Bliz Proflip har flere mesterskapsmedaljer bak seg og brukes i stor grad både av mosjonister og eliteutøvere innen langrenn og skiskyting.
kr 1 099,00