Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Bliz

Sorter etter
Vis per side

Luna 29/Demi Brown OS

Bliz Luna tilbyr en unik kombinasjon av sport, ytelse og nyskapende design. En ny dimensjon av briller der funksjon møter mote. Med Luna kan du holde fokus samtidig som du ser bra ut. Med sine klassiske linjer og tidløse design er denne hybridmodellen et sikkert kort for alle anledninger, uansett om du skal sporte eller bare henge i solen. Luna har uknuselige linser i Polykarbonat, 100% UV- beskyttelse og markedets beste anti-dugg behandling. Brillene er laget i High Impact PC som er et sterkt lett materiale, perfekt når du skal bruke solbriller over en lengre periode. Stenger og nesedel har friksjonsgummi for ytterligere å sikre at de sitter godt på. Luna er en unisex-modell og passer bra til mindre og normale ansikter. Leveres med mikrofiberpose for oppbevaring og rengjøring.
kr 899,00

Matrix 03/Shiny White w Black temple OS

Multisportbrille med stramt design og ypperlig funksjonalitet. Perfekt for sykling, ski og multisport. Bredt synsfelt og optimal sikt for krevende idretter. Matrix er laget av lett og fleksibelt TR90-materiale, med justeringsmuligheter på brillestenger og nesedel for optimal passform og komfort. Strategisk plasserte ventilasjonshull i øvre del av linsen øker luftsirkulasjonen og reduserer fuktigheten, for å holde dugg borte. Brillene er testet og brukes av mange av våre fremste i idrettsutøvere rundt om i verden.
kr 899,00

Motion Smallface+ Shiny white

Bliz Motion Smallface er en allsidig sportsbrille godt egnet til mange ulike idretter. Motion er en strømlinjeformet modell med færre tekniske løsninger. På tross av sin enkelhet er brillen godt likt da den sitter lett på hodet med god passform og komfort. Motions stenger og nesedel er av friksjonsgummi slik at de sitter godt og er komfortable når du utøver krevende idretter. Motion Smallface er en mindre unisex-modell som egner seg godt til mindre ansikter som damer/juniorer. Motion er optimal for langrenn, sykling og løping, men også egnet for andre krevende sporter. 100% UV-beskyttelse. Uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Mikrofiberpose inkluder. Godkjent i henhold til EU-direktiv EN ISO 12312-1: 2013.
kr 699,00

Motion+ 10/Black OS

Bliz Motion+ er en allsidig sportsbrille godt egnet til mange ulike idretter. Motion er en strømlinjeformet modell med færre tekniske løsninger. På tross av sin enkelhet er brillen godt likt da den sitter lett på hodet med god passform og komfort. Motions stenger og nesedel er av friksjonsgummi slik at de sitter godt og er komfortable når du utøver krevende idretter. Unisex modell tilpasset normalstore ansikter. Motion er optimal for løping, langrenn og sykling, men også godt egnet for andre krevende idretter. 100% UV-beskyttelse. Uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. To ekstra sett med linser inkludert (kontrast og klar). BLIZ FUSIONS LENS TECH™. Leveres med hardt beskyttelsesetui med lommer til ekstra linser.
kr 699,00

Proflip XT 2/WHITE

Alpinbriller. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikonstropp og mykt skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer. Bliz Proflip har flere mesterskapsmedaljer bak seg og brukes i stor grad både av mosjonister og eliteutøvere innen langrenn og skiskyting.
kr 1 099,00

Proflip XT Small Face 2/WHITE

Alpinbriller. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Smallface er tilpasset dame og junior. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikonstropp og mykt skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer. Bliz Proflip har flere mesterskapsmedaljer bak seg og brukes i stor grad både av mosjonister og eliteutøvere innen langrenn og skiskyting.
kr 1 099,00

Pro-Flip, Kids 2/WHITE

Alpinbriller til junior. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikonstropp og mykt skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer.
kr 699,00

Pro-Flip, OTG 14/Black

Bliz Proflip OTG er den første av Bliz' Profliper, en skjerm som raskt ble svært populær og mye verdsatt. Skjermen er kjent for god funksjonalitet og komfort når du går på ski. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Proflip OTG (Over The Glasses) kan enkelt benyttes over dine vanlige briller. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikon stropp og myk skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer. Bliz Proflip OTG har flere mesterskapsmedaljer bak seg og brukes i stor grad både av mosjonister og eliteutøvere innen langrenn og skiskyting.
kr 1 099,00

Pro-Flip, Small Face 13/Black

Bliz Proflip er den første av Bliz' Profliper, en skjerm som raskt ble svært populær og mye verdsatt. Skjermen er kjent for god funksjonalitet og komfort når du går på ski. Small Face er tilpasset dame og junior. Bliz Proflip har 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i polykarbonat for maksimal beskyttelse. Du kan enkelt vinkle visiret opp eller ned til ønsket posisjon for best beskyttelse tilpasset de ulike værforhold. Proflip er f.eks. perfekt ved tungt snøfall og røffe værforhold. Med sin 20mm justerbar silikon stropp og myk skum på innsiden av rammen er du garantert god komfort og passform under korte såvel som lange turer. Bliz Proflip har flere mesterskapsmedaljer bak seg og brukes i stor grad både av mosjonister og eliteutøvere innen langrenn og skiskyting.
kr 1 099,00

Snow Visor 10/Black

Bliz Snow Visor er en snøskjerm som effektivt beskytter mot irriterende snøfall og røffe værforhold. Snow Visor er designet for å være enkel i sin konstruksjon og sitte lett på hodet. Skjermen har 100% UV-beskyttelse. Med sin justerbare stropp kan du tilpasse skjermen helt etter eget ønske. Snøskjermen har mykt skum på innsiden for god og komfortabel passform mot ansiktet. Snow Visor er optimal for langrenn og skiskyting, men passer også bra til andre krevende vinteridretter.
kr 399,00

Speed Jr. 43/Pink OS

Lett multisportbrille til junior! Linse: Grå med speil. Best på dager med sol. Brille for smale ansikt. Uknuselig linse i polykarbonat og med 100% UV-beskyttelse. Justerbar neseklype. Gummi på ørestenger - brillene sitter godt på ved aktivitet. Mikrofiberpose som fungerer som pussefille.
kr 399,00

Tempo Small Face 31/Shiny blue / limegreen topb

Bliz Tempo sportsbriller er den absolutt letteste modellen i Bliz sortimentet og er designet for både å sitte lett på nesen og samtidig maksimere sikten. Takket være sin avtagbare Top Bar er Tempo perfekt til både løping og sykling når det stilles krav til ekstra god sikt, for eksempel i en framoverlent sykkelposisjon. Bliz Tempo er laget av det lette og fleksible materialet TR90 og leveres med et ekstra sett linser for optimal fleksibilitet i ulike værforhold. Modellen har også justerbare stenger og nesedel i friksjonsgummi for optimal passform og komfort samt avtagbar toppbar med svettebeskyttelse. 100% UV-beskyttelse og uknuselige linser i Polykarbonat. Tempo Smallface er tilpasset små ansikter og anbefales til dame og junior. Tempo er optimal for sykling og løping, men også godt egnet for langrenn og andre krevende idretter.
kr 1 199,00