Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Atlas

Sorter etter
Vis per side

Atlas MONTANE ELEKTRA

Atlas Montane Elektra er en suveren og sterk truge med god og stabil binding. Trugen har skarpe gripeklør som gjør at du sitter som støpt på snø og isete underlag. Passer til både lange og korte turer.
kr 2 799,00

Atlas RENDEZVOUS

Atlas Rendezvous er en god og billig hyttetruge som kan brukes til enkle turer og trening. Trugen egner seg også godt til jakt hvis terrenget ikke er for krevende. Rendezvous 25" er en kortere truge og egner seg best på hardere underlag. Trugen passer skostørrelser fra 42 og oppover.
kr 1 799,00

Atlas RENDEZVOUS ELEKTRA

Atlas Rendezvous Elektra er en god og billig hyttetruge til dame som kan brukes til enkle turer og trening. Trugen egner seg også godt til jakt hvis terrenget ikke er for krevende. Damemodellen til Rendezvous er smalere enn herremodellen.
kr 1 799,00

SPARK BLUE 20

Atlas Spark 20" gir ungene en kjempefin opplevelse på snøen. Trugene passer til barn 8 til 12 år. Gode stegjern og aluminiums ramme som passer til aktive barn som vil ut i naturen. Sitter som støpt på foten og har alt som skal til av egenskaper for å ha det gøy på snø.
kr 999,00

SPARK Purple 20

Gi ungene en kjempefin opplevelse på snøen med Atlas Spark 20". Trugene passer for barn 8-12 år. Gode stegjern og aluminiums ramme som passer til aktive barn som vil ut i naturen. Sitter som støpt på foten og har alt som skal til av egenskaper for å ha det gøy på snø.
kr 999,00
banner