Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Alpina

Sorter etter
Vis per side

BC NANSEN

Alpina BC Nansen er en lett og komfortabel fjellskisko og er et godt valg for deg som går kortere turer i lett fjellterreng. Den er laget i lær med skarekant. I tillegg er den isolert med Thinsulate. Dette gir høy komfort og en varm skisko. Overdel er laget med en plaststøtte på innside og utside av ankelen. Det gir ekstra stabilitet for krevende terreng og dårlige spor. Anatomisk innleggsåle. Str. 35-49.
kr 2 199,00

RCL Exclusive

Skistøvel Alpina RCL Exclusive, Racing klassisk støvel. Treningsstøvel og turrennstøvel. Hælkappe med justering for bedre passform. Rottefella R 3 Racing såle NNN med klassisk flex gir god stabilitet og komfort. Thinsulate isolasjon gir en ekstra varm. Anatomisk formet innleggsåle.
kr 1 999,00

RCOMBI

Alpina RCombi er en veldig populær og anvendelig kombistøvel, som passer spesielt godt til de lange treningsturene. Støvelen gir ekstra god støtte på anklene, som er en fordel nedover bakker og ved litt variert føre. Nå med 4 Dry membran som sikrer en tørr og varm skisko. Skoen har plastmansjett og powerstropp lukking for riktig kraftoverføring og skikontroll. Thinsulate isolasjon gir ekstra varme til føttene. Hælkappe med justering for bedre passform og silikon nupper som holder foten på plass. Racing R3 NNN såle i PU med klassisk fleks og god stabilitet. Dette gir mer kontroll over skiene og en bedre skiopplevelse. Meget god passform. Tekstilhemper i lissesystemet sørger for svært god tilpassing til foten.
kr 2 299,00

Rulleskisko A Combisummer

En god og luftig rulleskisko fra alpina. Skoen er en kombimodell som egner seg godt til skøyting og klassisk. Et godt alternativ for både senior og junior.
kr 2 199,00

Skistøvelovertrekk Touring Jr

Skistøvelovertrekk Touring Junior er fôret og med borrelåslukking i front, og gir flere ekstra lag med varme isolerende materialer for kalde og våte dager. Sitter meget bra på alle touring NNN støvler og racing støvler. Holder fuktigheten ute. Lett å ta av og på. Kan sitte på støvelen!
kr 374,00
banner