Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

Albedo 100

Sorter etter
Vis per side

Reflective Spray 100ml Textile (Invisible W

Albedo100 Invisible Bright er en unik lysreflekterende løsning i spray. Sprayen gir en tynn overflate som er usynlig på dagen, mens den reflekterer lys når det er mørkt. Sprayen reflekterer lyset i samme retning som lyset kommer fra. Derfor er det bare den som er bak lyskilden som ser refleksjonen. Test effekten med å lyse med en lommelykt i øyehøyde, se på objektet fra en bil med tente lys på ca 20 meter, eller ta et bilde med blitz, f. eks med kameraet i teleonen. Albedo100 Invisible Bright er en spray med reflekterende egenskaper for bruk på tekstil. På de fleste tekstiler er sprayen usynlig i dagslys, men reflekterer altså lys i mørkere omgivelser. Sprayen har en lysegrå nyanse som kan oppfattes som fargelys, en den er likevel sterkt lysreflekterende. Hvis man sprayer på for mye, forsterker man den gråe nyansen. Forsvinner i vask.
kr 199,00

Reflective Spray 200ml Animal (Invisible Wa 200ML

Reflekterende spray for bruk på husdyr og pels. Gjør husdyret ditt mer synlig i mørket. Sprayen er usynlig i dagslys, men reflekterer lys ved belysning. Svakt synlig lysegrå nyanse ved påføring. Nyansen forsterkes hvis du påfører mer. Forsvinner ved vask, men er regnbestandig. Kan påføres direkte på pelsen. Påføres tørre overflater og lufttørker på noen minutter. Volum: 200 ml.
kr 299,00

Reflective Spray Sparkling Gre Sparkling Grey 100ML

Albedo100 Sparkling Grey er en spray med reflekterende egenskaper som er beregnet på tekstiler. Sprayen er lysegrå i dagslys, slik at du ser den sprayede overflaten, og reflekterer lys ved belysning. Perfekt for kveldsturen, joggeturen eller sykkelturen, for å øke synligheten under svake lysforhold. Spray f.eks. klærne og andre tekstiler som sko, barnevogn, ryggsekk, lue osv. Sparkling Grey fungerer best på naturlige materialer og materialer med struktur som f.eks. fleece, bomull og ull. Effekten kan være begrenset på glatte syntetiske materialer. Albedo100 Sparkling Grey er en unik reflekterende løsning i sprayforpakning. Sprayen gir et tynt ytterlag som er lysegrått om dagen og reflekterende i mørket, når den belyses fra f.eks. en bil. Sprayen reflekterer lyset i samme retning som det kommer inn. Derfor er det bare den som er bak lyskilden som ser refleksjonen. Test effekten ved å lyse med en lommelykt i øyehøyde, lyse på objektet med frontlysene i en bil på ca. 20 m avstand, eller ta et bilde med blits, f.eks. med mobilkameraet.
kr 199,00