Velkommen til sport1elverum.no
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk
Close

adidas

Sorter etter
Vis per side

Adidas ADI TRAINING Tee

Komfortabel treningsoverdel til dame til bruk på f.eks treningsstudio. Tilpassede sømmer gjør at overdelen er mer egnet for trening som vektløft og annen styrketrening. Adidaslogo foran.
kr 349,00

Adidas ADILETTE AQUA

Lette sandaler til fritidsbruk
kr 249,00

Adidas ADILETTE AQUA K

Slippers fra Adidas til junior.
kr 199,00

Adidas Adipower CTRL Lite 3.1 Orange

Adidas Adipower CTRL Lite 3.1 padelracket. Utmerket padelracket med en rund form og spesifikasjoner for å la deg ta kontrollen.
kr 2 199,00

Adidas ADIZERO BOSTON 9 M

Løpesko fra Adidas med lav vekt for både konkurranseløp på asfalt og raskere løpeøkter. Overdel i Celermesh og Microfit-teknologi som kombinerer lav vekt med en tett passform ned mot mellomsålen. Mellomsåle bestående av BOOST for høy energiretur, i kombinasjon Lightstrike – Adidas sin laveste EVA-demping noensinne! Yttersåle med Continental gummi for suverent grep på våt og tørr asfalt.
kr 1 499,00

Adidas ADIZERO BOSTON 9 W

Løpesko dame fra Adidas med lav vekt for både konkurranseløp på asfalt og raskere løpeøkter. Overdel i Celermesh og Microfit-teknologi som kombinerer lav vekt med en tett passform ned mot mellomsålen. Mellomsåle bestående av BOOST for høy energiretur, i kombinasjon Lightstrike – Adidas sin laveste EVA-demping noensinne! Yttersåle med Continental gummi for suverent grep på våt og tørr asfalt.
kr 1 499,00

Adidas adizero Ubersonic 4 M Clay

ADIZERO UBERSONIC 4: EN SUPER-RESPONSIVE SKO LAGET FOR HARDE BANER. Tiden er det beste våpenet på tennisbanen. Du får den i disse lette adidas Adizero Ubersonic 4-skoene. Overdelen er pustende og sømløs, av 360 strikket mesh som holder deg komfortabel gjennom kjappe manøvre. Den har indre forsterkning som holder deg stabil. Lightstrike-demping med lav profil sørger for at du er klar til å respondere på et øyeblikk.
kr 1 599,00

Adidas adizero ubersonic 4 W

ADIZERO UBERSONIC 4: EN SUPER-RESPONSIVE SKO LAGET FOR HARDE BANER. Tiden er det beste våpenet på tennisbanen. Du får den i disse lette adidas Adizero Ubersonic 4-skoene. Overdelen er pustende og sømløs, av 360 strikket mesh som holder deg komfortabel gjennom kjappe manøvre. Den har indre forsterkning som holder deg stabil. Lightstrike-demping med lav profil sørger for at du er klar til å respondere på et øyeblikk. Damemodell.
kr 1 599,00

Adidas CUSH CRW 6PP

Adidas 6 pk tennissokker. Behagelige sokker i bomull.
kr 199,00

Adidas Essnova Carbon CTRL 3.1

Essnova Carbon Control 3.1 fra Adidas er en rund padelracket med lett tilgjengelig kraft takket være kjernen i Soft Performance EVA. Med sandpapirlignende trefflate for ekstra spinn på ballene. På 2022-modellen har ansiktet blitt erstattet med eksplosiv og slitesterk 3K karbonfiber for ekstra kraft og effekt, med en sandpapirlignende trefflate som gir ekstra spinn på ballene. Den myke kjernen i EVA Soft Performance gir lett tilgjengelig kraft samtidig som den er skånsom mot deg som spiller. En rund racket som er lett å spille, som gir deg mye kontroll i spillet, og som kan ta kraften fra motstanderen og snu den til din fordel.
kr 1 999,00

Adidas EVERCLUB

Enkel leggskinn med ankelbeskyttelse fra Adidas.
kr 179,00

Adidas GHOST PRO

Lavprofil leggskinn fra Adidas for senior. Hardt skall og EVA-skum som gir komfort og slitesterk demping. Medfølgende kompresjonsstrømper som holder leggskinnene på plass. Materiale: 95% polypropylene / 5% thermoplastic gum injection-moulded.
kr 269,00

Adidas Metalbone Lite 3.1

Metalbone Lite 3.1 fra Adidas er en diamantformet racket med høy balanse, en myk kjerne og en glassfiberflate. Den sandpapirlignende trefflaten gir deg også god mulighet for kraftige, aggressive slag. Raketten er utstyrt med den åttekantede karbonfiberforsterkningen Octagonal Structure som gir ekstra stivhet i toppen av racketen. Dette i kombinasjon med den lave vekten gjør at du kan få høy svinghastighet og ekstremt god fart i slagene ved riktige treff.
kr 2 499,00

Adidas NEMEZIZ 18.3 AG

Fotballsko til senior fra Adidas. Nemeziz 18.3 er en takedown-modell fra Adidas' Nemeziz-linje. Lett og slitesterk overdel i syntetisk tekstilmateriale som bidrar til god ballkontakt. AG-knotter for spill på kunstgressbaner. 360 TORSION TAPE gir god støtte og stabilitet både på yttersiden og innsiden av skoene. DUAL LOCK COLLAR gir en sikker og fastlåst passform, og bidrar samtidig til stabilitet rundt ankelområdet. Agility fit gir god passform og ballfølelse. Nemeziz-skoen har fokus på smidighet og hurtighet.
kr 999,00

Adidas NEMEZIZ 18.3 AG J

Fotballsko til junior med AG-knotter til bruk på kunstgress. Nemeziz har syntetisk overdel og Agility fit som gir god passform og ballfølelse. Skoen har fokus på smidighet og hurtighet.
kr 649,00

Adidas PREDATOR 20.3 MG

Fotballsko til senior for bruk på natur- og kunstgress. Den nye Predator er ikke bare en sko. Den er en erklæring om at handling sier mer enn ord. Overdelen sitter tett på foten og bidrar til super touch og ballkontroll.
kr 899,00

Adidas RUNFALCON 2.0

Adidas Runfalcon 2.0 er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny for SS21. Overdelen er laget av ventilerende mesh i sandwich-konstruksjon. Mellomsålen er 100% EVA for komfort. Yttersålen er non-marking gummi og lager ikke merker på gulv som feks gymsal eller treningssenter. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid.
kr 599,00

Adidas RUNFALCON 2.0

Adidas Runfalcon 2.0 er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny i -21. Overdelen er laget av ventilerende mesh i sandwich-konstruksjon. Mellomsålen er 100% EVA for komfort. Yttersålen er non-marking gummi og lager ikke merker på gulv som feks gymsal eller treningssenter. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid.
kr 599,00

Adidas RUNFALCON 2.0

Adidas Runfalcon 2.0 er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny for SS21. Overdelen er laget av ventilerende mesh i sandwich-konstruksjon. Mellomsålen er 100% EVA for komfort. Yttersålen er non-marking gummi og lager ikke merker på gulv som feks gymsal eller treningssenter. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid. Damemodell.
kr 599,00

Adidas RUNFALCON 2.0 C

Runfalcon 2.0 C er en oppdatering av den populære Runfalcon og er ny for 2021. Skoen egner seg til lett aktivitet og fritid. Runfalcon 2.0 C til barn har borrelås øverst. Overdelen er laget av ventilerende mesh i sandwich-konstruksjon. Mellomsålen er 100% EVA for komfort. Yttersålen er non-marking gummi og lager ikke merker på innegulv som feks gymsal.
kr 399,00
banner